Zatvori
BODYBUILDING & FITNESS CLUB TIM GYM Teretane, fitness Beograd translate.Član 5 godina

BODYBUILDING & FITNESS CLUB TIM GYM

Teretane, fitness Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedelja 12:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 511, 512, 513

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Parking

Ukoliko ste zaljubljenik u vežbanje ili prosto rekreativac, možete očekivati najbolje uslove za vežbanje u našem Bodybuilding i fitness klubu “Tim Gym”.

Programi koje nudimo prilagođeni su kako gospodi tako i damama i uopšteno vežbačima koji žele da budu bolje fizički pripremljeni u domenu kondicije, snage, fleksibilnosti i savršenom obliku tela. Ukoliko se bavite poslom koji zahteva duge periode sedenja i zbog toga imate problema sa viškom kilograma i nelagodnostima poput bolnih zglobova ili mišića, tu su naši namenski dizajnirani programi kao odgovor na upravo taj problem. Nudimo mogućnost korektivnih vežbi koje će Vas na najbrži i najefikasniji način osloboditi bola.

Naš “Tim Gym” poseduje razrnovrsne, visoko-kvalitetne sprave za vežbanje, uključujući između ostalih i olimpijske šipke, 4t tegova i potpuni kardio program: steperi, nordijsko trčanje, traka, spining bicikli, idealni i za profesionale i za one koji se rekreativno bave sportom. Ukoliko volite borilačke veštine a ujedno želite da se oslobodite viška stresa, tu je naš prostor sa džakom za vežbanje.

Najbolji rezultati ipak se postižu treninzima koje vode i nadgledaju stručna lica, tako da u našoj ponudi imami i individualne treninge sa ličnim trenerima. Možemo posebno za Vas, Vaše ciljeve i mogućnosti, da stvorimo idealan program vežbi pomoću kojih ćete postići željene rezultate.

Kao pomoć vežbačima, imamo i bogat izbor raznovrsnih suplementata po atraktivnim cenama.

Dođite do nas i postaraćemo se da zajedno dostignemo Vaše ciljeve.