FITNES CENTAR FOREST

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Takovska 45a
Beograd Telefon: 011/2769-689, 7293-186
E-mail: forestfit@gmail.com
Sajt: www.forestgym.rs

4/ 5stars

Forest je idealno mesto za vas i vašu porodicu. Klub pozitivne energije, bez profesionalnih sportisa u kome ćete se osećati kao kod kuće. Opremljen i klimatizovan, sa saunom, masažom i trenerima koji su tu uz vas, biće vaša oaza od svakodnevnih obaveza. U blizini se nalazi i botanička bašta, kafić, tako da možete uživati i posle treninga.

- Popust za studente
- Prvi trening kod nas je besplatan
- Besplatna sauna za članove

Forest fitness klub se nalazi u centru grada, u Takovskoj ulici br. 45a blizu botaničke bašte. Kontakt telefon: 011/2769-689, 3293-186 i e-mail: forestfit@gmail.com

Programi koji su zastupljeni u Forestu su:
- Redukcija telesne mase
- izgradnja mišića
- korektivna gimnastika i sl. a od grupnih pilates i aerobik...

Trening za povećanje kardio-raspiratorne sposobnosti. Kardio deo je zastupljen u trajanju od 15 do 60min u zavisnosti od zdravstvenog stanja vežbača. sastavni deo kardio treninga je trening gipkosti i po potrebi trening snage (npr. Nerazvijenost mišića nogu može da ograniči trajanje kardio treninga, samim tim jedna ili dve vežbe snage će pomoći da podignete nivo kardio-respiratorne sposobnosti)

Aerobik vežbe uopšteno predstavljaju sklop vežbi praćenih muzikom koja daje osnovni karakter ovom sportu, a to je uživanje u ritmičnom izvođenju vežbi, vrlo često koreografskom. Pri tom, vežbe utiču na razvoj motoričkih, funkcionalnih i psiholoških sposobnosti vežbača. Pilates izdužuje i zateže telo, utiče na elegantno držanje, oslobađa od stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. posebno pilates vežbe podučavaju o svesnosti disanja i poravnavanja kičme, odnosno jačaju unutrašnje mišiće trupa, što je od velikog značaja za ublažavanje i predupređivanje (preventivu) bolova u leđima.

Radno vreme
Pon.-Pet.: 08-22h
Sub.-Ned.: 10-20h