Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BEAUTY AT HOME

BEAUTY AT HOME

Trajna šminka Beograd

Korisne informacije


Beauty@Home se ne bavi samo spoljašnjim izgledom i osobinama koje vas na površini čine privlačnima,vec teži da na jedinstven način istakne vašu unutrašnju lepotu. Mi tragamo za jedinstvenim skladom ljupkosti i samopouzdanja, za onim blistavim sjajem koji zrači iz očiju i čini vas posebnim i neponovljivim u očima celoga sveta. Lepota je u oku posmatrača i stoga suština ne može biti u spoljašnjem izgledu, već u ličnosti koju odražavate. Ona “opšta, savršena lepota” za kojom tako često tragamo je samo apstraktan pojam. Istinska lepota se sastoji od uma, duha i tela… Beauty@Home pomaže ženama da ostvare svoje snove i budu zadovoljne i lepe i sebi i svom okruženju. Beauty@Home je na raspolaganju svima koji žele da istaknu svoje estetske kvalitete. Bez obzira da li to otvoreno pokazujemo, svi mi želimo da budemo lepi i da se prikažemo u najboljem svetlu. Želimo da izgledamo još lepse, a da pri tom ne izgubimo onu nit koja našu privlačnost čini jedinstvenom, da ne izgubimo svoju suštinu, svoj lični pečat, ono po cemu smo posebni i originalni.

Ako vam se dopada nasa vizija, onda je Beauty@Home pravo mesto za vas i mi vam želimo srdačnu dobrodošlicu…

NADOGRADNJA TREPAVICA iLASH EXTENSIONS

TEHNIKA NADOGRADNJE JEDAN NA JEDAN

Ukoliko zelite prirodan izgled vasih trepavica sa efektom maskare, primenjujemo tehniku jedan na jedan. U pitanju su polu-trajne trepavice koje mogu neograničeno da traju uz ponovno dodavanje trepavica svake 2-4 nedelje. Nemaju nikakvu težinu, produzavanju i daju naglaseniji ali prirodan izgled i osećaj. Bezbolna je i  opuštajuća procedura koja traje svega 60 do 90 minuta. Ponovna korekcija trepavica traje samo 30-60 minuta. Otporne su na vodu, tako da možete bezbrizno da plivate i da se kupate.

TEHNIKA NADOGRADNJE RUSKI VOLUMEN

Tehnika nadogradnje trepavica sa kojima se postiže zavodljiv i glamurozan pogled je  ruski volumen. Osim što su volumenske, trepavice daju prirodan izgled i daju gustoću vašim trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema. Ruskim volumenom postiže se vise od efeta maskare, traju duže od običnih ekstenzija, a mogućnost je izrade 2d pa do 12d trepavica, koje su uvijenije, lakše i vaš pogled dolazi još više do izražaja. Tehnika nadogradnje ruski volumen je specifična i razlikuje se od obične tehnike nadogradnje trepavica pa je za novi set potrebno odvojiti od 90-120 minuta, a za korekciju do 90 minuta.

PRODAJA SVILENIH MINK TREPAVICA iLASH EXTENSIONS

Nakon dugogodišnjeg istraživanja tržišta i usavršavanja proizvoda, ponosni smo vlasnici brenda iLASH EXTENSIONS, sa već preko dvesta komitenata sa kojima sarađujemo u Srbiji. Snabdevamo se proizvodima iz pažljivo biranih fabrika širom sveta, kako bismo Vam ponudili visok kvalitet i pristupačne cene, vršimo edukaciju i obezbeđujemo licencu. Ukoliko se i sami odlučite da pokrenete sopstveni biznis, bilo bi nam zadovoljstvo da pogledate naše proizvode. Raspolažemo sa širokom paletom trepavica različite zakrivljenosti, debljine i dužine, kao i kompletnog pratećeg materijala. Uz našu pomoć, možete pronaći sve što je neophodno da tretmani u Vašem salonu budu na najvišem nivou.

Sve informacije o proizvodima možete pogledati na sajt lastingcosmetics.com


PROFESIONALNO TRAJNO ŠMINKANJE
                                                        
ŠTA JE TRAJNA ŠMINKA

Trajna kozmetička šminka je proces prilikom kojeg se boja trajno ubrizgava u dermalni sloj kože upotrebom tankih iglica umočenih u antialergijski pigment (neorganski pigment). Pigmenti se dobijaju od biljnih proizvoda koji su ili prethodno bili pomešani ili se ručno mešaju, kako bi kreirali širok spektar boja koji će kasnije biti na raspolaganju klijentima. Pigment se vezuje za ćelije kože i može se videti kroz poluprovidni spoljašnji sloj. Ovakva šminka traje 4-7 godina.

U neke od najčešćih procedura trajne šminke spadaju ajlajner, senčenje obrva,japanska obrva, izvlačenje kontura usana i popunjavanje cele površine usana.

 

OSTALE USLUGE

Pored nadogradnje trepavica i trajne šminke za šta smo usko specijazovani, pružamo usluge:

- Tretmani lica
- Masaža
- Epilacija
- Lamprobe 4000
- Kavitacija
- Radiotalasni lifting lica
- Radiotalasni lifting tela
- Limfna drenaža
- Vakum masaža
- Depilacija
- Nadogradnja noktiju / gel lak
- Pedikir /manikir

lastingcosmetics.com

info@beautyathome.rs

Foto

BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd
BEAUTY AT HOME Trajna šminka Beograd