Zatvori
D FRAJLICA Trajna šminka Beograd translate.Član 5 godina

D FRAJLICA

Trajna šminka Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

U samom srcu Zemuna, u ulici Bačka 68a, skriva se naš mali raj za lepotu - D Frajlica. Ovde se svaka dama može osećati kao prava frajlica, jer kod nas lepota nije samo luksuz, već i pravo zadovoljstvo koje zaslužujete.

Naša ponuda obuhvata širok spektar usluga kako biste se osećale sjajno od glave do pete. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za vaše nokte pružajući vam vrhunski pedikir i manikir koji će vaše ruke i noge učiniti neodoljivim. Uz depilaciju, koža će biti svilena i besprekorno glatka. Ako želite osvežiti lice, tretmani lica kod nas će vam pružiti blistavu i mladoliku kožu. Za one koje žele femme fatale izgled, nudimo nadogradnju trepavica i lashlift usluge koje će istaći vaše oči na najlepši način.

U D Frajlici ne nudimo samo usluge lepote - nudimo iskustvo. Naš kozmetički salon je stvoren kako bismo vam pružili prijatnu atmosferu gde ćete se opustiti i prepustiti profesionalcima da se pobrinu za vas. A sve to po veoma povoljnim cenama, jer verujemo da kvalitetna nega ne mora biti nedostupna.

Pridružite se našem krugu zadovoljnih i stalnih klijenata, jer kod nas ćete pronaći više od usluge - pronaći ćete iskrenog prijatelja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naš najveći uspeh!

Drage dame, dozvolite sebi da zablistate i pokažete svoje pravo lice.

Budite frajlice sa D Frajlicom - gde se lepota pretvara u čaroliju.


Vrste plaćanja

Kartice