Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON LEPOTE R&A

SALON LEPOTE R&A

Trajna šminka Beograd
Akcija

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 33
  • Tramvaj: 10, 14, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


R&A Beauty Salon nalazi se u ulici Vojvode Stepe 131 na Voždovcu. Salon za negu Vaše lepote nudi Vam na jednom mestu sveobuhvatnu kozmetičku i frizersku uslugu po veoma povoljnijim cenama u gradu. 

Naš frizerski i kozmetički salon je savršeno mesto za sve dame koje drže do svog izgleda i nastoje da imaju negovano lice i telo, kao i senzualnu frizuru za sve prilike. Stručni tim R&A Beauty salona se trudi da svojim perfektnim radom istakne Vašu jedinstvenost i lepotu na potpuno nov način.

Prilikom svog rada koristimo profesionalne preparate svetskog ranga, koji nam omogućavaju da Vam pružimo profesionalnu uslugu i pobrinemo se da izgledate senzacionalno. Uz našu stručnu pomoć, put do Vašeg savršenog lica, tela i kose je veoma kratak.

FRIZERSKE USLUGE:

- šišanje
- feniranje
- preliv
- svečane frizure
- uslužno fabanje
- botox
- pramenovi
- ombre i balayage
- minival
- tretmani kose
- blajhanje
- svečane frizure
- nadogradnja kose

Bilo da Vam je potrebna moderna ili klasična frizura, R&A Beauty salon je prava adresa za Vas. Rado ćemo saslušati svaki Vaš predlog, a naše stručno i ljubazno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć oko izbora odgovarajuće frizure koja će istaći Vašu ličnost na najbolji mogući način.

Ukoliko želite da promenite ili osvežite boju Vaše kose, nudimo usluge farbanja, izvlačenje pramenova, kao i moderne tehnike koloracije kose: ombre, sombre, balayage. U našem radu koristimo vrhunske farbe koje neće oštetiti Vašu kosu, već joj dati jedinstven i upečatljiv izgled.

MANIKIR - PEDIKIR

- klasičan manikir i pedikir
- oblikovanje bojenje noktiju
- izlvanje noktiju
- nadogradnja noktiju
- gel lak

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u kozmetičkom salonu R&A na Voždovcu.

 PROFESIONALNO ŠMINKANJE

- profesionalno šminkanje za mature
- profesionalno šminkanje za svadbe
- profesionalno šminkanje za godišnjice
- profesionalno šminkanje za rođendane

Rešenja za isticanje Vaše lepote u vidu profesionalne šminke pogodna su za sve dame koje često nemaju dovoljno vremena zbog različitih obaveza da provedu vreme šminkajući kod kuće ili su jednostavno nezadovoljne izgledom detalja na svom licu. Visoko kvalitetna šminka će Vaše lice ukrasiti na najbolji mogući način.

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Iscrtavanje obrva kombinacijom japanske metode i 3D tehnike za potpuno prirodan izgled. Trajno iscrtavanje obrva JAPANSKOM METODOM je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlačica, razičitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi mašinica, već se dlačice stvaraju specijalnom tehnikom i specijalnim nožićem (dermo cuterrom).

Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled. Osnovni princip ove metode isrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke, a najmanje večernje sminke, vec samo da se uklone nedostaci i poboljša prirodan izgled. Dlačice se iscrtavaju uz prirodne dlačice, bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat potpuno prirodan.

Foto

SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd
SALON LEPOTE R&A Trajna šminka Beograd