Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TERRA TRAVEL

TERRA TRAVEL

Turističke agencije Beograd

Korisne informacije


Dežurni telefon 00-24h:  064/8026-680

Kombi prevoz Beograd Budimpešta, mini bus Beograd-Budimpešta

Terra Travel svakodnevno organizuje minibus prevoz po sistemu ''Od vrata do vrata'' na relaciji Beograd - Budimpešta - Beograd.

Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese (privatna adresa, hotel, aerodrom, zeleznicka stanica, autobuska stanica...) i vozimo do bilo koje adrese u Budimipešti (aerodrom,autobuska stanica, železnička stanica, hotel). Put od Beograda do Budimpeste traje oko 5 sati (u zavisnosti od zadržavanja na granici). Ukoliko krećete iz Novog Sada,mesto polaska je ispred „stare lokomotive“.

Za putnike iz Subotice,mesto polaska je ispred hotela Patria. Imamo više polazaka u toku dana. Ovaj vid prevoza ne podrazumeva fiksan red vožnje vec se satnica polazaka odredjuje na osnovu aktuelnih potreba putnika koje su svakodnevno razlicite. Ipak,veliki broj polazaka nam omogućava da ogromnoj većini putnika, kada je satnica u pitanju, izadjemo u susret i polazak u najvećoj mogućoj meri prilagodimo njihovim potrebama. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, mozete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) ili izvršiti online rezervaciju.

Vožnja u jednom smeru košta 25 evra dok je cena za povratnu vožnju 50 evra.

******************************

Turistička agencija Terra Travel se bavi organizacijom minibus prevoza po principu “od vrata do vrata”. To činimo na dva načina: u okviru naših svakodnevnih, uobičajenih polazaka ili u formi iznajmljivanja vozila.
Kada je reč o svakodnevnim polascima, govorimo o prevozu na relaciji od Beograda do sledećih gradova: Budimpešte, Segedina, Beča, Graca, Zagreba, Istre ( Opatije, Umaga, Poreča, Rovinja ), Sarajeva, Ljubljane, Maribora, Kopra, Portoroža, Slovenčkih termi… Terra Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd – Uranopolis (Hilandar)…takođe i kombi prevoz do popularnih letovališta u Grčkoj ( Halkidiki, Olimpijska regija,). Nove destinacije sa svakodnevnim polascima su Trebinje i Dubrovnik.
Tokom zimskih meseci organizujemo minibus transfere do skijališta u Austriji, Sloveniji, BiH.
http://www.terratravel.rs/kombi-prevoz/


Iznajmljivanje kombija
Turistička agencija Terra Travel Vam nudi mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem. Najam minibusa podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami odredjujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Ukoliko ste zainteresovani za rentiranje vozila, molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cene (datumu polaska, datumu povratka, broju putnika, destinaciji do koje se putuje, planiranoj dužini putovanja, uslovima koje bi ste obezbili vozacu u slučaju višednevnog najma vozila, načinu plaćanja...).

Cenu,kao i ostale uslove za realizaciju najma odredjujemo tek kada znamo sve parametre koji utiču na odredjivanje istih. Terra Travel radi od 00 do 24h, te nas stoga možete kontaktirati u svako doba, putem telefona (00-24h) ili na info@terratravel.rs

Facebook


Turistički aranžmani

Terra Travel je turistička agencija koja je članica nacionalne asocijacije turističkih agencija Yuta i ima licencu za organizatora putovanja u zemlji i inostranstvu.
U ponudi imamo turističke aranžmane, letovanja, zimovanja, hotelski smeštaj, smeštaj u wellness & spa hotelima, smeštaj u gradovima Evrope, daleke destinacije.http://aranzmani.terratravel.rs/

Avio karte

Brza i efikasna usluga rezervacije i prodaje avionskih karata, kako redovnih avio kompanija, tako i low cost kompanija za sve svetske destinacije.
http://aranzmani.terratravel.rs/avio-karte/

Usluge viziranja

Pored minibus prevoza, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo uslugu popunjvanja formulara za dobijanje viza za Kanadu, Ameriku, Tajland … kao i nošenje dokumentacije za dobijanje vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu a imaju ih u Beču, Zagrebu ili Budimpešti.

http://www.terratravel.rs/kombi-prevoz/


Kontakt
TERRA TRAVEL D.O.O.
+381 11 2632 921
+381 11 630 1591
+381 11 630 1592
+381 11 630 1593

Lokacija
Gračanička 16, Beograd

Foto

TERRA TRAVEL Turističke agencije Beograd