Zatvori
TERRA TRAVEL Turističke agencije Beograd translate.Član 5 godina

TERRA TRAVEL

Turističke agencije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Izlazak na teren

Terra Travel je turistička agencija koja nudi vrhunske usluge u organizaciji elegantnog i udobnog kombi prevoza, turističkih aranžmana, avio karata, usluga viziranja.
Terra Travel čini tim ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu i saobraćaju.
Ideja ozbiljnog i odgovornog odnosa prema putniku pretočena je u projekat Terra Travel-a.

Kombi prevoz

Turistička agencija Terra Travel se bavi organizacijom minibus prevoza. To činimo na dva načina: u okviru naših svakodnevnih, uobičajenih polazaka ili u formi iznajmljivanja vozila.
Kombi prevoz putnika sa svakodnevnim polascima ka mnogobrojnim gradovima imamo više u toku dana,
s tim da ne postoji fiksni red vožnje već vremena polazaka određujemo na osnovu potreba putnika koje su svakodnevno različite.
Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese (privatna adresa, hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…) i vozimo do bilo koje adrese na krajnjim destinacijama (privatna adresa, aerodrom, autobuska stanica, železnicka stanica, hotel).
Kada je reč o svakodnevnim polascima, govorimo o prevozu na relaciji od Beograda do sledećih gradova: Budimpešte, Segedina, Beča, Villach-a , Klagenfurta, Zagreba, Istre ( Opatije, Umaga, Poreča, Rovinja ), Ljubljane, Maribora, Kopra, Portoroža, Slovenčkih termi…Takođe kombi prevoz do popularnih letovališta u Grčkoj ( Halkidiki, Olimpijska regija, Solun ).
Tokom zimskih meseci organizujemo minibus transfere do skijališta u Austriji i Sloveniji.
Nudimo i mogućnost iznajmljivanja vozila (za veće ili manje grupe), za prevoz do mnogih destinacija. http://www.terratravel.rs/kombi-prevoz/

Usluge viziranja

Pored minibus prevoza, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo uslugu popunjvanja formulara za dobijanje viza za Kanadu, Ameriku, Tajland, Tajvan, Filipine, … kao i nošenje dokumentacije za dobijanje vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu a imaju ih u Beču, Zagrebu ili Budimpešti. http://www.terratravel.rs/usluge-viziranja/

Turistički aranžmani

Terra Travel je turistička agencija koja je članica nacionalne asocijacije turističkih agencija Yuta i ima licencu za organizatora putovanja u zemlji i inostranstvu ( Broj licence: OTP 94/2013 ).
U ponudi imamo turističke aranžmane, letovanja , zimovanja, hotelski smeštaj, smeštaj u wellness & spa hotelima, evropski gradovi - smeštaj, kongrese, krstarenja, daleke destinacije. http://aranzmani.terratravel.rs/

Avio karte
Brza i efikasna usluga rezervacije i prodaje avionskih karata, kako redovnih avio kompanija, tako i low cost kompanija za sve svetske destinacije. http://aranzmani.terratravel.rs/avio-karte/

Receptivni turizam

Terra Travel je na tržištu sve više prepoznatljiva i kao agencija koja se bavi receptivnim turizmom. Pod tim se podrazumeva organizacija prevoza, smeštaja, fakultativnih izleta za veliki broj stranih turista. Srbija postaje sve atraktivnija turistička destinacija, te je interesovanje za nju veliko kako na britanskom, tako i na ostalim turističkim tržištima. Smatramo da je prisustvo i izlaganje na sajmu turizma u Lonodonu prava prilika za uspostavljanje kvalitetnih poslovnih kontakata, koji bi, nadamo se mogli u mnogome da unaprede naše poslovanje.
Vinske ture
Terra Travel na jedinstven način, organizuje jednodnevne i višednevne izlete i vinske ture po Srbiji, minibusevima i autobusima visoke turističke klase.

Pružamo usluge linijskog i vanlinijskog autobuskog prevoza.

Našu prezentaciju možete pogledati OVDE