Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PAGOS

PAGOS

Ugostiteljska oprema Beograd

Korisne informacijePreduzeće PAGOS d.o.o. Beograd- se bavi prodajom i servisiranjem profesionalne ugostiteljske opreme za objekte kao što su: hoteli, restorani (mali-veliki), restorani društvene ishrane, centralne kuhinje (vrtići, škole, studentski centri, domovi,,.), pekare, pizzerie, poslastičarnice i ostali objekti koji u nekom delu svog poslovanja poseduju i koriste ugostiteljsku opremu.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo kao naše dosadašnje ili potencijalne poslovne partnere da je preduzeće PAGOS d.o.o, Beograd pored dosadašnje distribucije poznatih proizvođača ugostiteljske opreme, kao i svetski priznatih proizvođača profesionalnih mašina za pranje posuda i čaša, dobilo zastupništvo nemačke firme FEUMA GmbH-, proizvođača univerzalnih kuhinjskih mašina- tako da smo u prilici da Vam ponudimo po povoljnim uslovima i kompletan program pomenute firme.

FEUMA GmbH je Nemačka fabrika sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih univerzalnih kuhinjskih mašina koje su u proteklih 30 godina prisustvom na našem tržištu dokazale svoju vrednost i kvalitet. FEUMA GmbH nudi univerzalno upotrebljive kuhinjske mašine za višenamensku obradu povrća, voća, mesa i testa -jednostavnom i brzom zamenom potrebnog priključka, dobijate razne mogućnosti prerade: sečenje, rezanje, struganje, ribanje, pasiranje, rezanje na kockice, rezanje na šnite, rezanje u trakama (za pomfrit), dekorativno rezanje, mešanje, mešenje, šlagiranje (mućenje), mlevenje, stekovanje...

Univerzalna kuhinjska mašina je nezamenljiv deo svake profesionalne kuhinje, kako u zanatskom gastronomskom području tako i u objektima zajedničke, ishrane gde se priprema od 60 -8000 porcija jela. Osnovne karakteristike univerzalne kuhinjske mašine: - robusna konstrukcija, - upotreba visokokvalitetnih materijala, -najmodernija tehnika, bogat, pribor - dvostruki sigurnosni sklop radi garantovanja najviše sigurnosti, -zaštita od preopterećenja motora - svestranost mogućnosti obrade i prerade, veliki kapacitet obrade, mogućnost finog doziranja osiguran dobar kvalitet rezanja, - visokokvalitetan asortiman diskova i cilindara od oplemenjenog čelika (pranje u mašini za sudove) - izborni šalter sa dve brzine rada - radi optimalne prerade - brza, jednostavna i sigurnu izmena svih dodatnih uređaja - lako i jeftino održavanje, brza obuka osoblja - funkcionalan i reprezentativan dizajn uređaja - za najviše prohteve - optimalan odnos cena - kvalitet. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid direktne saradnje!

CYS 2000 je sistem za drobljenje i stiskanje odpadaka za srednje i velike kuhinje. CYS 2000 je samostalan sistem i može se spojiti sa mašinom za pranje posuđa. U sastavu je drobilica snage 5,5 KM. Obradi do 150 kg. odpadaka na sat. Kružni način protoka vode štedi, na troškovima. SYS sistem smanjuje obim smeća i troškova odvoženja. Ručno sortiranje smeća nije potrebno. SYS 2000 ima sve prednosti, koje imaju i druge drobilice i stiskači većih kapaciteta. Mašina puno smanjuje obim (volumen) smeća za transport, tako je SYS 2000 idealno rešenje, jer nije dozvoljeno smeće direktno puštati u kanalizacioni sistem. SYS 2000 se preporučuje i tamo, gde je nestašica vode, ili je voda visok trošak, jer je upotrebljen sistem kružnog vodenog toka između drobilice i stiskača. Smeće, ostatci hrane se bacaju u mlin, uz mlaz povratne vode se smeće izdrobi u male delove, i samostalno ide u stiskače. U stiskaču se stiska, dobro da izgubi veći deo vode. Ta voda se reciklira i vraća se u sistem, i tako se smanji trošak vode. Istovremeno na pola suvi ostatci padaju u pusudu za smeće (odpad).

UREĐAJ ZA MLEVENJE ORGANSKIH OTPADAKA U KUHINJAMA -kapacitet 450 kg/h (do 850 obroka na dan)
POT BOY Uređaj za čišćenje crnog posuđa i kuhinjskih pomagala uo profesionalnim kuhinjama. Radi na principu vrteće četke. Kratko,temeljno,ekonomično i lako odstranjuje tvrdokorne naslage od hrane. Upotreba jednostavna i sigurna.
Mašine za pranje čaša i posuđa različitih kapaciteta najpoznatijih svetskih proizvođača.

Foto

PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd
PAGOS Ugostiteljska oprema Beograd