PAGOS

Ugostiteljska oprema Beograd

Adresa: Knez Miletina 44, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3340-726, 3348-640, fax: 3347-591, 063/77-47-652
E-mail: pagosdoo@mts.rs
Sajt: www.pagos.rs

4.5/ 5stars

Preduzeće PAGOS d.o.o. Beograd- se bavi prodajom i servisiranjem profesionalne ugostiteljske opreme za objekte kao što su: hoteli, restorani (mali-veliki), restorani društvene ishrane, centralne kuhinje (vrtići, škole, studentski centri, domovi,,.), pekare, pizzerie, poslastičarnice i ostali objekti koji u nekom delu svog poslovanja poseduju i koriste ugostiteljsku opremu.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo kao naše dosadašnje ili potencijalne poslovne partnere da je preduzeće PAGOS d.o.o, Beograd pored dosadašnje distribucije poznatih proizvođača ugostiteljske opreme, kao i svetski priznatih proizvođača profesionalnih mašina za pranje posuda i čaša, dobilo zastupništvo nemačke firme FEUMA GmbH-, proizvođača univerzalnih kuhinjskih mašina- tako da smo u prilici da Vam ponudimo po povoljnim uslovima i kompletan program pomenute firme.

FEUMA GmbH je Nemačka fabrika sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih univerzalnih kuhinjskih mašina koje su u proteklih 30 godina prisustvom na našem tržištu dokazale svoju vrednost i kvalitet. FEUMA GmbH nudi univerzalno upotrebljive kuhinjske mašine za višenamensku obradu povrća, voća, mesa i testa -jednostavnom i brzom zamenom potrebnog priključka, dobijate razne mogućnosti prerade: sečenje, rezanje, struganje, ribanje, pasiranje, rezanje na kockice, rezanje na šnite, rezanje u trakama (za pomfrit), dekorativno rezanje, mešanje, mešenje, šlagiranje (mućenje), mlevenje, stekovanje...

Univerzalna kuhinjska mašina je nezamenljiv deo svake profesionalne kuhinje, kako u zanatskom gastronomskom području tako i u objektima zajedničke, ishrane gde se priprema od 60 -8000 porcija jela. Osnovne karakteristike univerzalne kuhinjske mašine: - robusna konstrukcija, - upotreba visokokvalitetnih materijala, -najmodernija tehnika, bogat, pribor - dvostruki sigurnosni sklop radi garantovanja najviše sigurnosti, -zaštita od preopterećenja motora - svestranost mogućnosti obrade i prerade, veliki kapacitet obrade, mogućnost finog doziranja osiguran dobar kvalitet rezanja, - visokokvalitetan asortiman diskova i cilindara od oplemenjenog čelika (pranje u mašini za sudove) - izborni šalter sa dve brzine rada - radi optimalne prerade - brza, jednostavna i sigurnu izmena svih dodatnih uređaja - lako i jeftino održavanje, brza obuka osoblja - funkcionalan i reprezentativan dizajn uređaja - za najviše prohteve - optimalan odnos cena - kvalitet. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid direktne saradnje!

CYS 2000 je sistem za drobljenje i stiskanje odpadaka za srednje i velike kuhinje. CYS 2000 je samostalan sistem i može se spojiti sa mašinom za pranje posuđa. U sastavu je drobilica snage 5,5 KM. Obradi do 150 kg. odpadaka na sat. Kružni način protoka vode štedi, na troškovima. SYS sistem smanjuje obim smeća i troškova odvoženja. Ručno sortiranje smeća nije potrebno. SYS 2000 ima sve prednosti, koje imaju i druge drobilice i stiskači većih kapaciteta. Mašina puno smanjuje obim (volumen) smeća za transport, tako je SYS 2000 idealno rešenje, jer nije dozvoljeno smeće direktno puštati u kanalizacioni sistem. SYS 2000 se preporučuje i tamo, gde je nestašica vode, ili je voda visok trošak, jer je upotrebljen sistem kružnog vodenog toka između drobilice i stiskača. Smeće, ostatci hrane se bacaju u mlin, uz mlaz povratne vode se smeće izdrobi u male delove, i samostalno ide u stiskače. U stiskaču se stiska, dobro da izgubi veći deo vode. Ta voda se reciklira i vraća se u sistem, i tako se smanji trošak vode. Istovremeno na pola suvi ostatci padaju u pusudu za smeće (odpad).

UREĐAJ ZA MLEVENJE ORGANSKIH OTPADAKA U KUHINJAMA -kapacitet 450 kg/h (do 850 obroka na dan)
POT BOY Uređaj za čišćenje crnog posuđa i kuhinjskih pomagala uo profesionalnim kuhinjama. Radi na principu vrteće četke. Kratko,temeljno,ekonomično i lako odstranjuje tvrdokorne naslage od hrane. Upotreba jednostavna i sigurna.
Mašine za pranje čaša i posuđa različitih kapaciteta najpoznatijih svetskih proizvođača.