Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ADA VET

ADA VET

Veterinarske ordinacije, veterinari Beograd

Korisne informacije


Ada Vet ambulanta pruža najkvalitetnije usluge vezane za zdravlje Vaših kućnih ljubimaca, kao i njihovu higijenu i održavanje lepog izgleda. Osobito ističemo značaj preventivne nege koja je ključni faktor dobrog zdravlja bilo koje vrste životinja. Naš tim uvek je na raspolaganju da Vam pomogne savetima da zajedno očuvamo zdravlje i sreaćan život Vašeg ljubimca. Ukoliko nemate mogućnosti da dopremite ljubimca do nas, možemo izaći na teren kao i pružiti bilo koju vrstu hitne intervencije.

Nudimo sledeće usluge:

- Pansion za pse i mačke
- Čuvanje ljubimaca u Vašem domu
- Preventiva
- Stomatologija
- Hitne intervencije
- Terapija
- Izlazak na teren
- Šišanje i kupanje pasa – uz prethodno zakazivanje
- Hirurgija
- Stacionarno lečenje

U našoj veterinarskoj ambulanti Ada Vet uvek se trudimo da Vašim kućnim ljubimcima pomognemo na najbolji mogući način po najprivlačnijim cenama u gradu. Naš rad odlikuje ne samo izuzetna stručnost i iskustvo već i neiscrpna ljubav i briga o životinjama, što nam omogućuje da se svakom slučaju maksimalno posvetimo. Vaš ljubimac će se osećati bezbedno i opušteno u našem ambijentu jer naši stručnjaci uvek primenjuju individualni pristup u tretmanima i pregledima.

A tu su i naše usluge kupanja i šišanja Vaših kuca koje su osobito popularne kod svih vlasnika koji žele da ulepšaju svog psa za neku posebnu priliku. Za ovu uslugu neophodno je zakazati tretman unapred.

Radno vreme:
- Pon-pet od 10-13h i od 17-20h
- Subotom od 10-15h
- Nedeljom radimo po potrebi

Kontakt:
tel. 064/ 421 98 20
mail: adavet@ymail.com

  

Foto