VETERINARSKA AMBULANTA I PET SHOP GOLDEN PET VOŽDOVAC

Veterinarske ordinacije, veterinari Beograd

Adresa: Kostolačka 58, Voždovac
Beograd Telefon: 064/065-5039, 011/397-0591
E-mail: goldenpetvozdovac@gmail.com

4/ 5stars

GOLDEN PET VOŽDOVAC

Veterinarska ambulanta “Golden Pet” je specijalizovana ambulanta za medicinu kućnih ljubimaca koja se bavi preventivom i terapijom bolesti kućnih ljubimaca. Naša veterinarska ambulanta je usko specijalizovana u oblasti hirurgije pasa i mačaka, a sve hirurške intervencije izvodi specijalista veterinarske hirurgije. Nalazimo se na Voždovcu u Kostolačkoj ulici, broj 58, u neposrednoj blizini Super Vera.

Osnivač i vlasnik veterinarske ambulante “Golden Pet Voždovac” je Branislav Nikodijević, DVM, spec. vet. hir. koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama. U prijatnom ambijentu naše ambulante možete dobiti sledeće usluge za Vašeg ljubimca:
- stručne konsultacije
- vakcinacije pasa i mačaka
- mikročipovanje pasa i mačaka
- kompletnu laboratorijsku dijagnostiku
- ultrazvučne preglede
- preventivu protiv ekto i endoparazita
- terapije obolelih životinja
- hirurške intervencije, i to rutinske (sterilizacije, kastracije) i specijalističke (rekonstruktivna hirurgija, onkološka hirurgija)
- stomatologija
- stacionar obolelih životinja

Veterinarska ambulanta “Golden Pet” nastoji da Vam pruži visokokvalitetne usluge, po pristupačnim cenama, kao i brojne savete i preporuke za pravilnu negu Vaše kuce ili mace. Ljubav prema životinjama, individualni pristup svakom pacijentu, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, učiniće boravak Vašeg ljubimca u ambulanti “Golden Pet” prijatnim iskustvom.

Da zakažete pregled ili konsultaciju pozovite 011/397 05 91 ili 064/065 50 39
U okviru naše veterinarske ambulante, nalazi se i pet shop "Golden Pet", gde Vas očekuje veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce u najboljem odnosu cene i kvaliteta, kao i efikasni preparati za zaštitu ljubimaca od parazita.

Posetite našu facebook stranicu: www.facebook.com/goldenpetvozdovac/

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 16-20h
subota od 10-14h

Golden Pet Voždovac, Beograd