Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
EURONETING DOO

EURONETING DOO

Vrata i prozori Beograd

GSP

  • Autobus: 56, 87, 89, 512, 58, 88

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Euroneting doo - pouzdanost i kvalitet . Firma Euroneting već dugi niz godina uspešno posluje na tržištu Srbije i Crne Gore . Naše poslovanje je usmereno ka završnim radovima u građevinarstvu. Uspešno srađujemo sa velikim brojem građevinskih firmi.

Euroneting doo je ovlašćen diler renomiranog  Nemačkog proizvodjača Hormann.

Iz programa Hormann preporučujemo:

Segmentna garžna vrata  ( veiliki izbor motiva – dezena, boja, dimenzija i veliki izbor pogonskih motora ).

Horizontalno vođena segmentna vrata  Savremeno tehničko rešenje ( tamo gde nije moguće ugraditi segmentna vrata ) omogućava zatvaranje u prostorima gde je malo prostora izmenđu otvora i plafona.

Jednodelna-kipujuća vrata  Najjednostavnjije rešenje za vašu garažu. Patetiran mehanizam omugućava  zatvaranje sa bez napora .

Rolo vrata i rešetke  Savremen dizajn, kvalitetni materijali  ( veiliki izbor motiva – dezena, u svim bojama, u svim dimenzijama uz veliki izbor pogonskih motora )

Motori za pokretanje kliznih i krilnih kapija .Hormann je plasirao na tržište motore LineaMatic i RotaMatic. Prepoznatljiv po kvalitetu Hormann daje garnciju do pet godina na motore. Na raspolaganju su Vam snažni i tihi modeli za sve tipove kapija .
Naše ponudei aktivnosti možete pratiti  preko sajta  Hormann.in.rs .

Pored Hormann–a firma Euroneting uspešno  montira već dugi niz godina i opremu drugih proizvodjača . Nice renomirani proizvodjač Iz Italije nudi kvalitetne rampe dužine do 8m kao i prateću  opremu za parking prostore .
U želji da zadovoljimo sve zahteve naših klijenata  firma Euroneting vrši i usluge montaže sistema tehničke zaštite objekata.

Preporučujemo Alarmne sisteme Paradox - Kanada  i Crow Izrael. Savremen dizajn  napredna tehnološka rešenja zadovoljavaju potrebe svih potrošača. U ponudi su klasični sistremi  , bežični  kao i adresibilni za velike objekte.
U ponudi imamo i sisteme video nadzora proizvodjača kao što su  Samsung, Bosch, Pelco, Western Secury i Urmet. Aktuelna tenološka rešenja omogućavaju višemesečno čuvanje video zapisa u visokoj rezoliuciji kao i nadzor preko lokalne računaske mreže, interneta  i mobilnih telefona .
Stojimo Vam na raspolaganju i za sisteme : kontrole pristupa, interfone audio i video... Prepočujemo Vam Urmet, Commax, Sebory .

Naš  cilj je da uz pouzdanost i kvalitet dođemo do zadovoljnih korisnika. Takav pristup nam je omogućio da napredujemo i rastemo iz godine ugodinu. Pratimo i primenjujemo najnovije tenologije. Tražimo načine i rešenja da Vam najbolju i najkvalitetniju opremu  omogućimo po   pristupačanim cenama.

Nama su ukazali poverenje :

- Jugoimport SDP
- UN Kancelarija u Beogradu
- Ambasada Sirije
- Siemens
- Network
- Gerbruder wais
- Toplana Voždovac
- Toplana Zrenjanin
- ATC Batajnica
- Galenika
- Adriaker
- Jeep Commerce
- Studio Jana
- Sotnecrete
- Hageldrucktechnik doo
- Klinika Una
- GP Greda
- VMA
- Hormann Srbija
I mnogi drugi

Pratite nas i na:

  

Foto

EURONETING DOO Vrata i prozori Beograd