NORAX GROUP

Vrata i prozori Beograd

Adresa: Deli Radivoja 2
Beograd Telefon: 011/3087-235, 3087-236, 063/378-276
E-mail: sajami@eunet.rs
Sajt: www.garaznavrata-norax.com

4/ 5stars

Preduzeće Norax Group d.o.o. je zastupnik američke firme Wayne Dalton, vodećeg proizvođača segmentnih garažnih i industrijskih vrata, sa garancijom od 10 godina. Na svom lageru imamo veliki asortiman dimenzija i modela garažnih i industrijskih vrata, sa ili bez izolacije, po Vašem izboru.
Vrata su fabrički napravljena od čeličnog, pocinkovanog lima, plastificirana su sa obe strane, dezeni mogu biti pruge ili kocke, boje po želji. Dodatna oprema za vrata su prozori, koji se ugrađuju po Vašoj želji, u dezenu koji Vi odaberete.

Norax Group d.o.o. je, takođe, zastupnik firme LiftMaster Professional, lidera u proizvodnji motora za segmentna garažna vrata,industrijska vrata, kao i motora za klizne i krilne kapije. Svi motori su visokoprofesionalne linije, sa garancijom od 5 godina.
Program rolo vrata obuhvata čelična rolo vrata i to: sitna rolo mreža, krupna rolo mreža, perforirane lamele, pune lamele, bez plastifikacije, sa 50% plastifikacije (jednostrano), sa 100% plastifikacije (obostrano). Rolo vrata mogu biti sa i bez motora.

Hit ponuda: segmentna garažna vrata sa automatikom, dimenzija 250cm x 200cm = 790

Posetite nas u izložbenom salonu ul. Deli Radivoja br.2 u Beogradu