Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO SERVIS KRKI

AUTO SERVIS KRKI

Vulkanizeri Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 20:00
Nedelja 08:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 42, 502

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Auto servis Krki nakon dugogodišnjeg iskustva, tačnije od 1982 godine predstavlja sinonim za iskustvo, kvalitet i preciznost. Auto servis Krki  bavi se raznim uslugama i to sve na jednom mestu. Pored vulkanizerskih usluga takođe se bavimo pranjem automobila, dubinskim pranjem tepiha, kao i  prodajom novih tako i polovnih guma za putnički i kombi program. Ono što nas izdvaja jeste ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni koje radimo od samog postojanja i imamo preko 30 godina iskustva u tome.

-  Ispravljanja čeličnih i aluminijumskih felni                                                                                                                               

Zbog stanja puteva ili drugih okolnosti većina automobila ima barem malo oštećene felne. Oštećena felna nema pravilan oblik te samim tim nije balansirana i opasna je za vožnju jer može pući pri sledećem većem opterećenju istog mesta.

Osim toga, dovodi do vibracija automobila a nekorigovane vibracije ne samo da će uništiti vaše gume, već mogu izazvati ozbiljnu štetu na sistemu za vešanje. Popravka oštećenja nastalog zbog udarca u ivičnjak mnogo je ekonomičnije rešenje od kupovine nove felne.

Iako na prvu pomisao možda tako ne izgleda, ispravljanje felni je ipak znatno složeniji proces od uzimanja čekića i lupanja njime po felni. Ovo se pogotovo odnosi na aluminijumske felne jer će nestručan pokušaj ispravljanja najverovatnije dovesti do nepopravljive štete.

- Prodaja novih guma

Znamo da na putu jedan trenutak može da označi razliku izmedju nesreće i srećnog završetka. Nov pneumatik donosi najsigurniju vožnju - aktivno kočenje. Zahvaljujući novim gumama, sigurnija je vožnja, a pri kočenju se površina kontakta sa putem povećava. To doprinosi da put zaustavljanja i na suvim i na mokrim podlogama bude kraći, što vam poklanja nekoliko dodatnih trenutaka za koje ćete biti zahvalni celog života.

U auto servisu Krki možete nabaviti:

- Letnje gume - pneumatik
- Zimske gume - pneumatik

- Prodaja polovnih guma

Auto servis Krki se bavi prodajom polovnih guma svih dimenzija iz uvoza vodećih svetskih proizvođača.  Kod nas možete nabaviti LETNJE I ZIMSKE polovne gume za Vaš automobil.

- Vulkanizer

U auto servisu KRKI možete se obaviti sve vrste vulkanizerskih usluga na najsavremenijim aparatima koji se u ovom trenutku koriste u svetu:

- Montaža i demontaza guma-pneumatika
- Ultrazvučno i trodimenzionalno balansiranje točkova
- Montaža i balansiranje guma-pneumatika
- Reparacija oštećenih guma (proboj, klobuk itd.)
- Tubeles ventili duži, kraći, metalni
- Krpljenje guma- pneumatika                                                                                                                                      
- Čuvanje set guma za sledeću sezonu

- Auto perionica

- Ručno pranje vozila. Prosečno trajanje kompletnog ručnog pranja je 20 minuta (od momenta početka pranja). Usluga se obavlja sa najkvalitetnijim mašinama visokog pritiska tople i hladne vode.

Ostale usluge:

- Poliranje - ručno i mašinsko
- Dubinsko pranje unutrašnjosti automobila
- Pranje motora toplom vodom
- Pranje felni
- Voskiranje
- Čišćenje i osvežavanje kože u automobilima
- Skidanje nalepnica sa najkvalitetnijim šamponima, pastama za poliranje, sredstvima za uklanjanje fleka, dodatnim sredstvima za osvežavanje unutrašnjih i spoljnih delova (plastičnih, kožnih i gumenih).

- Dubinsko pranje tepiha

Auto servis Krki korsiti profesionalne mašine za dubinsko pranje tepiha i čišćenje tepiha, dubinsko potvrđuje da se radi o mašinama izuzetne snage za usisavanje i pranje tepiha po dubini.

- Usisavanje tepiha profesionalnim usisivačem
- Pranje tepiha šamponom i vodom
- Sušenje tepiha nosi se u komoru ili prirodno sušenje

 

Foto

AUTO SERVIS KRKI Vulkanizeri Beograd
AUTO SERVIS KRKI Vulkanizeri Beograd
AUTO SERVIS KRKI Vulkanizeri Beograd