Zatvori
ZALAGAONICA GOLDEN MASTERS Zalagaonice Beograd

ZALAGAONICA GOLDEN MASTERS

Zalagaonice Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Prva privatna zalagaonica u regionu sa 30 godina postojanja.

Golden Masters osnovana je 1992. godine i već više od dve decenije posluje uspešno. Naša tradicija i poslovni principi temelje se na:

- Poverenju klijenata
- Stručnosti
- Profesionalnosti
- Entuzijazmu
- Zajedničkom rešavanju problema

Zalagaonica Golden Masters potpuno je svesna finansijskih nepovoljnosti koje nas okružuju, kako lokalno tako i globalno. Zbog toga poslujemo s razumevanjem i nudimo prava rešenja kako bi naši klijenti prevazišli svoje probleme.

Naše dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuju ispravnost našeg poslovanja. Uz našu pomoć, rešićete probleme s finansijama za koje ste mislili da su nerešivi.

Golden Masters nije slučajno u ovom poslu. Posedujemo sertifikate čuvenih aukcijskih kuća Sotheby’s i Christies, kao i članstvo u GIA Alumni Asocijaciji, što vam garantuje saradnju sa školovanim stručnjacima u oblasti trgovine umetničkim delima, antikvitetima, brilijantima, dragim kamenjem i ostalim dragocenostima.

Pre nego što donesete odluku o zalogu ili prodaji vaših dragocenosti, savetujemo da nas kontaktirate kako biste proverili pravu vrednost vaših predmeta i otkrili najbolji način za njihovu plasman na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet!

Takođe pružamo besplatnu profesionalnu pomoć prilikom kupovine i prodaje umetničkih dela, antikviteta i dragocenosti.

**Zalog i otkup predmeta od zlata, srebra, antikviteta i ostalih dragocenosti**

Ukoliko vam je hitno potreban novac, Golden Masters nudi pozajmice na osnovu vašeg zaloga. Pozajmice odobravamo na osnovu:

- Zlata
- Srebra
- Nakit
- Tehnike
- Satova
- Nameštaja
- Antikviteta
- Medalja
- Slika
- Ordenja
- Dukata
- Porcelana
- Kristala

Pored davanja pozajmica, bavimo se i posredovanjem u otkupu zlata i srebra, kao i otkupom antikviteta i drugih predmeta trajne vrednosti. Za sve informacije predlažemo da posetite naš lokal ili nas kontaktirate.

**Izrada nakita i Antique Gift Shop**

Ako želite jedinstveni nakit koji će vas izdvojiti, posetite nas. Izradićemo komad nakita u skladu s vašim željama i mogućnostima. Takođe, kod nas možete pronaći poklone trajne vrednosti koji će sigurno izmamiti osmeh i zahvalnost vaših najmilijih.


Video