Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP

KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP

Zatezanje kože Beograd

Korisne informacije


** SEZONSKA AKCIJA ** Ne propustite!

KAVITACIJA 3.000,00 RSD
RADIOTALASNI LIFTING 2.000,00 RSD
MEZOTERAPIJA 3.000,00 RSD
Kontaktirajte nas, i iskoristite ovu specijalnu ponudu.

TRI TRETMANA PO CENI JEDNOG
Ultrazvučna kavitacija + limfna drenaža + LPG= 3000rsd

KAVITACIJA
Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.

Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. Glava aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće pojave.

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana.

LPG AKCIJA
LPG Lift Group nudi LPG tretmane po specijalnoj promotivnoj ceni.
10 LPG tretmana 8.500,00 RSD
Kontaktirajte nas, i iskoristite ovu specijalnu promotivnu ponudu

LPG
Najprirodniji i najefikasniji metod lečenja celulita uz pomoć svetski priznate metode ENDERMOLOGIJE!
- anti-celulit program
- uklanjanje masnih naslaga
- zatezanje opuštene kože
- uklanjanje bolova u leđima
- sportske povrede
- tretmani post-porođajne figure
- tretmani ožiljaka i opekotina
- tretmani pre i posle liposukcije
- tretmani umornih i teških nogu
- programi sportske masaže
- relaksacione masaže
- tretmani limfnog edema

Radiotalasni lifting RTL
NAJEFIKASNIJI NEHIRUŠKI TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE LICA I VRATA
KOJIM OSOBAMA JE NAMENJEN?

Radiotalasni lifting preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hiriršku intervenciju. Obavlja se preventivno, od 25.te godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Preko regije koja se tretira nanosi se gel, zatim se prelazi malim kupolastim elektrodama, koje isporučuju toplotu u dubinu kože, tako se površina kože ne zagreva.

Efekat liftinga se vidi odmah nakon prvog tretmana.
Na čelu i oko očiju, sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju, i koža zateže. U predelu vrata prvo se uočavaju promene starenja kože, nakon radiotalasa značajno se popravlja njen kvalitet.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?
Dugotrajni rezultat u redukciji bora i zatezanju kože postiže se serijom od 3-4 tretmana, u vremenskom razmaku od mesec dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se 1 do 2 tretmana godišnje.

MIOLIFTING (NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE)

** A) Preventivni tretmani protiv starenja za osobe oko 25. do oko 35. god.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala, a njen efekat je:

- sprečavanje pojave bora
- normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože
- održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umora
- zdrava, mlada, lepa koža uvek

** B) Intenzivni tretmani brzog podmlađivanja i usporenja starenja za osobe oko 35. do oko 45. god.

Proces starenja je u toku: vidna je pojava bora, opuštanje kože, pad mišića lica, podbradak, podočnjaci, umoran izgled, tragovi stresa i nedostatak svežine...
U ovom životnom dobu Mioliftingom se najbrže, najlakše, gotovo senzacionalno, vraća nekadašnja svežina, briše sa lica čak i do 10-tak godina.

Razultat:
- potpuni nestanak malih i sitnih bora
- nestanak podočnjaka, otečenih i teških kapaka
- momentalno zategnuta i sveža koža
- zaustavljanje daljeg starenja (90%) i odmah blaže i mladolike konture lica

** C) tretmani podmlađivanja zrele kože posle 45. godine

Zrela koža gubi osobine vitalnoisti, svežine, zdravlja i lepog izgleda. Koža se opušta (smanjuje se produkcija kolagena i elastina), menja boju (loša cirkulacija), dolazi do biohemijskih i mehaničkih promena... U ovoj fazi koža sporije reaguje na tretmane i zahteva još kompleksniji program. Miolifting se dopunjuje tretmanom laserom. Dermodynamic metoda (vidi dalje) ubrzava aktiviranje kolagenskih i elastičnih vlakana, što znači odmah vidno bolju cirkulaciju.. Takođe je potrebna i dobra biološki aktivna kozmetika.

Efekat je:
- veliko osveženje i hidratacija kože
- bolja zategnutost
- povratak boje i jedrine
- dugoročno usporenje starenja

Miolifting tretmani su idealni i nakon hirurških intervencija zatezanja lica, jer smanjuju ožiljke, ubrzavaju oporavak, a efekat operacije čine dugotrajnim.

IPL laser
- celo telo = 400-800€
- cele noge i bikini = 290€
- bikini zona = 70€
- cele noge = 140€
- ruke = 80€
- pola nogu = 80€
- nausnice = 13€
- pazuh = 40-50€
- grudi = 70-130€
- leđa = 180€
- lice = 50€
- stomak = 20€
- brada = 25€

IPL tretman kože

IPL (Intense pulsed light) je nova, neinvazivna, ne ablativna tehnika rejuvenacije , koja uz pomoć svetlosti, sa širokim dijapazonom talasnih dužina i optimalnom snagom impulsa, ne oštećujući površinu kože rešava najčešće estetske probleme kože lica i tela(akne i ožiljke od akni, fleke od sunca, uporno crvenilo kože, izražene kapilare, bore, slab tonus...)

Termalni efekat IPL-a se ispoljava iniciranjem sinteze kolagenih vlakana, zgušnjavanjem matriksa kože i sveukupno boljim metaboličkim balansom, pa je tako dobrobit tretmana IPL-om višestruka, jer npr. Na tretmanu uklanjanja hiperpigmentacija ili ožiljaka, kao kolateralna dobrobit, dešava se sveukupno poboljšanje teksture kože, brisanje bora i proširenih pora i sprečavanje starenja i prevremenog starenja kože.

IPL - Trajno smanjenje maljavosti-diodni laser za permanentnu redukciju maljavosti
IPL (intenzivno pulsno svetlo)

Današnji rezultati IPL sistema u permanentnoj redukciji maljavosti su klinički dokazano isti ili čak i bolji od lasera koji se smatraju zlatnim standardom.

Mehanizam delovanja:
• Permanentno smanjenje maljavosti se postiže kada se pulsno svetlo talasne dužine od 1064nm veže za pigment u ćelijama folikula dlake pretvarajući svetlosnu enegiju u toplotu i na taj način uništi folikul dlake.

Da bi se postigao željeni rezultat potrebno je 5-8 tretmana (individualno).

Prednosti:
• Pulsno svetlo talasne dužine 1064nm može bezbedno i efikasno da tretira regije kao što su lice i vrat, tamnije tipove kože, tanje i deblje, tamnije i svetlije malje.

Šećerna pasta za depilaciju (20% popusta)

Depilacija šećernom pastom ima prednost u odnosu na klasičnu depilaciju toplim ili hladnim voskom jer se pasta ne lepi za kožu i ne stvara iritacije. Pasta je namenjena jednokratnoj upotrebi i količina koja se koristi pri depilaciji se baca.

Šećerna pasta se koristi pri normalnoj telesnoj temperaturi;
Ovo sprečava ubrzanje cirkulacije uzrokovano zagrevanjem pa je samim tim pogodno za sve tipove kože.

Šećerna pasta ne lomi dlake pri epilaciji;
Zahvaljujući svojoj mekanoj konzistenciji, šećerna pasta tokom epilacije potone dublje u folikul dlake i bolje je obuhvati. Ovo poboljšava epilaciju jer omogućuje da dlaka izađe zajedno sa korenom čime se pospešuje rezultat epilacije i umanjuje bol tokom tretmana.

Epilacija pomoću Šećerne paste smanjuje broj uraslih dlačica ;
S obzirom da se uklanjanje dlaka vrši u smeru rasta dlake, ukoliko eventualno i dođe do pucanja dlake ona ostaje u folikulu u svom prirodnom smeru i ne dolazi do urastanja. Ovakva dlaka nastavlja da raste i kreće se ka površini istim prirodnim putem i ne dolazi do obrnutog smera rasta koji dovodi do urastanja.

Šećerna pasta se ne lepi za kožu;
Pasta uklanja samo suve i izumrle ćelije poput blagog peeling-a što koži pogoduje. S obzirom da se pasta lepi samo za dlaku ali ne i za kožu, osećaj bola pri epilaciji je sveden na minimum. Ovo omogućuje nanošenje paste na isto mesto više puta bez straha od rastezanja kože i jakog bola.

- Za sve delove lica i tela, uključujući i intimne zone
- Bol tokom tretmana epilacije sveden na minimum
- Poboljšanje stanja kože
- Smanjenje broja uraslih dlačica
- Za muškarce i žene
- Nežno za kožu

Desetogodišnje iskustvo našeg medicinskog osoblja, praćenje svetskih i domaćih trendova iz oblasti kozmetologije i fizikalne medicine, kontinuirana edukacija na svim poljima naše delatnosti, kao i rad na savremenoj laserskoj, endermoloskoj i ultrazvučnoj tehnologiji oblikovao nas je u siguran i pouzdan centar, koji Vam strucnošću, ljubaznošću i visokim kvalitetom usluge garantuje uspeh i trajne rezultate u procesu mršavljenja, oblikovanja tela, antiageingu lica.

Pouzdanim, efikasnim i bezbolnim tretmanima, kilogrami se tope za nekoliko nedelja, a celulit vidno smanjuje i nestaje. Estetski i lifting tretmani, podmlađuju kožu lica i vrata, vraćajući mladalački sjaj i lepotu. Stručan LPG, FACE & BEAUTY tim povešće Vas na put sigurnosti u sebe i svoj izgled, što svaku osobu dovodi ne samo do lepote i unutrašnjeg zadovoljstva, nego i do životnog uspeha!

Foto

KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd
KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP Zatezanje kože Beograd