Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
NEDIN KUTAK

NEDIN KUTAK

Zatezanje kože Beograd

Korisne informacije


 

"Nedin Kutak" je mesto gde se bavimo negom Vaše Lepote spolja i iznutra.

Moto Nedinog Kutka je:" Do juče sam bila pametna i zelela menjati svet, a danas sam mudra, želim samo da promenim SEBE."

Naravno, sve to što znam o lepoti i negi kože, svo znanje koje sam stekla u proteklih 20 godina, želim podeliti sa Vama. Expert sam za negu kože i kako na najfinije, najbezbolne i najnežnije načine negovati sebe i ostati sto duže mladi, sveži i zadovoljniji svojim izgledom.

Za lepu kožu nisu dovoljni samo kozmetički tretmani, skupe kreme i šminka. Potrebna je izbalansirana ishrana, prilagođena vašim godinama i zdravstvenom stanju. Potreban je MIR i ljubav u sebi i za sebe. Za mene je lepota i nega, način života i razmišljanja i niza navika i tretmana koje redovno primjenjujemo zajedno u "Kutku", a onda i Vi sami kod kuće.
Ako vas zanima jedan poseban i sveobuhvatan pristup sebi u kojem ćete uživati, otkrivajući sve ono što je na Vama lepo i upoznajući svoju kožu i šta joj je potrebno i na koji način joj to priuštiti, onda je "Nedin Kutak" pravo mesto za VAS!

Ja sam BBS - BYAS Beauty Stilista, to je nova profesionalna home beauty HI-TECH, tehnologija, Nemačka kompanija.

Face lifter - poseduje tri tehnologije: Jonofereza, radio frekvencija i elektro-mišićna stimulacija.
Sa njim uvodimo hyaluron u duboke slojeve kože-podmlađujemo, glačamo bore, podižemo tonus. Jedinstvena u svetu i veoma moćna hrana za kožu - GALVANIK maska.

Eye lifter - jonoferezom i mikrovibracija zatežu i podižu nežnu kožu oka i pune je hyaluronom.

Body lifter - kombinuje više tehnologija "Multi Pro Syncron Tehology" - jonofereza-zateže kožu; radiofrekvencija-topi masne naslage; elektromišićna stimulacija zateže kožu i mišiće.
Program za tretman strija, celulita, problikovanje tela na specifičnim (najnezgodnijim) delovima.

Nakon prvog BESPLATNOG tretmana Aparatom - napravimo: Beauty plan, a to podrazumeva da ustanovimo stanje kože, koji su nedostaci, šta je prioritet? Šta prvo tretiramo, koliko tretmana je i kojih potrebno..... A onda uz dogovor sa Vama radimo te tretmane u "Kutku"'ili kod Vas zato što BYAS aparati su prenosivi i koriste se i na terenu, što je njihova prednost nad klasičnim, glomaznim, kozmetičkim aparatima.

Takođe sam i distributer Wellstar BYAS aparata i preparata, ako ih želite u svom Salonu.

Profesionalna šminka - takođe deo naše ponude "Lepota spolja" za sve važne prilike, a i za svaki dan. Šminka i frizura u paketu - kod NAS ili kod VAS, sve po dogovoru.

Prilagođavamo se pre svega porebama klijenta. vašoj udobnosti i opuštenosti.

"Nedin Kutak" je mesto koje treba da posetite ako se želite opustiti, uživati svim čulima, ugoditi sebi, jer samo ako osetite mir i lepotu iznutra, onda se to može videti na vašem licu i telu, spolja!

Za sva pitanja, konsultacije, zakazivanja:
Kontakt telefon: 060-252 00 61
e-mail adreasa: neda.bajic72@gmail.com ili nsbajic@ptt.rs
facebook : Neda Miljevic Bajic
Instagram : "Nedin Kutak"
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa4-N1Wz0-9LsFBHnqajvPQ

Radno vreme: 14h - 22h

Foto

NEDIN KUTAK Zatezanje kože Beograd