Zatvori
MAJSTORI DOO Zavese Beograd translate.Član 20 godina

MAJSTORI DOO

Zavese Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Na zakazivanje!
Utorak Na zakazivanje!
Sreda Na zakazivanje!
Četvrtak Na zakazivanje!
Petak Na zakazivanje!
Subota Na zakazivanje!
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 46, 55, 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Mi smo „Majstori“ d.o.o.

Nastali smo 1994. kao samostalna trgovinska radnja, da bismo u naredne tri godine izrasli u privatno preduzeće. Iza nas je 26 godina opremanja prostora zavesama i garnišnama na majstorski način!

Naša maloprodajna delatnost obuhvata saradnju sa velikim brojem renomiranih arhitekata i dizajnera enterijera, sa kojima smo do danas opremili veliki broj luksuznih objekata, privatnih kuća i poslovnih prostora širom Srbije i regiona. Naše zavese i garnišne krase domove mnogih ličnosti iz kulturnog i javnog života, brojne hotele i javne ustanove.

Uporedo sa time razvijali smo se i kroz veleprodaju garnišni, u saradnji sa drugim majstorima koji izrađuju zavese. Od samog početka rada direktni smo uvoznici garnišni svetski priznatog brenda FOREST (Holandija). Dobroj saradnji sa drugima svakako doprinosi i bogat stalni lager različitih tipova garnišni koje radimo na meru. Ponosni smo na činjenicu da smo među prvima u Beogradu koji su u svoju ponudu uvrstili garnišne sa mehanizmom za povlačenje zavesa.

Opremanje zavesama, dekorativnim tkaninama i garnišnama je bitan element u oblikovanju Vašeg prostora. Za nas su Vaše želje i potrebe na prvom mestu. Izbor tipa garnišni i načina postavljanja i šivenja zavesa, uz postizanje maksimalne racionalnosti u utrošku tkanine i cenama zahtevaju angažovanje profesionalaca. Naša usluga obuhvata besplatan dolazak radi snimanja objekta i uzimanja mera, projektovanje, pomoć pri odabiru tkanina i kompletnu realizaciju dogovorenog rešenja. Godine iskustva i stotine zadovoljnih klijenata najbolje govore o našim kriterijumima, posvećenosti sa kojom pristupamo poslu i uspešnosti naših rešenja.

Mi smo mala i nepretenciozna firma koja je dobro ime stekla negujući besprekoran kvalitet robe i izrade, ljubaznost i razumne cene – i iznad svega vodeći se najvišim estetskim standardima.

Mogućnost uplate na tekući račun, kao i plaćanje kešom.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice