ZLATARA ČIVLJAK

Zlatare Beograd

Adresa: Gospodska 8, Zemun
Beograd Telefon: 011/2611-921

4/ 5stars

Dugogodišnja tradicija i znanje zanata i izrade je uvek bila pokazatelj vrednosti i izuzetnog kvaliteta. Stoga, budite uvereni, da nećete pogrešiti ako se uputite u centar Zemuna gde se nalazi ova stara i čuvena zlatara Čivljak. Klasični i neobični modeli i dizajn, kao i mogućnost da se ručno izradi nakit po vašoj želji i zamisli. Cene po dogovoru i pristupačne.

Veliki izbor nakita kao i modeli po Vašoj sopstvenoj zamisli i uzorku mogu se naći u Zemunu, zlatarskoj radnji sa tradicijom starijom od 60 godina. Sve vrste dragog i poludragog kamenja u kombinaciji sa žutim, belim i crvenim zlatom. Moderni dizajn se može naći u kolekciji napravljenoj od kaučuka.

Vršimo stručnu opravku svake vrste nakita. Ručno i mašinsko graviranje na predmetima od plemenitih metala kao što su burme, pločice i narukvice. Gravirajući specijalnu poruku i na drugim vrstama poklona, kao sto su pehari, tabakere, medalje, možete ih napraviti svojim i jedinstvenim. Izrada od donetog materijala.

Izbor je veliki i maštovit. Mi uvek imamo neograničeno vreme i strpljenje za vaše zahteve i želje. Za specijalne prilike kao što su veridbe i venčanja, moguće je dizajnirati sve što zamislite, dodjite i uverite se!

Radno vreme:
- 09-12h i 16-19h
- subota: 09-15h