DEČIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENT VAF

Zubna protetika Beograd

Adresa: Svetozara Markovića 56, Savski venac
Beograd Telefon: 011/2646-203, 064/9944-518
E-mail: dentvaf@sbb.rs
Sajt: www.dentvaf.com

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija DENT-VAF nalazi se u ulici Svetozara Markovića 56, deo izmedju Birčaninove i Vojvode Milenka, u zgradi Studentskog centra.

Naš tim se sastoji od stalno zaposlenih četiri doktora i tri sestre

Prim.dr.spec.Andjelić Predrag
Prof.dr.sci.Vojinović Jovan
Dr.spec.Blažić Svetlana
Dr.Andjelić Luka

i konsultanata,kolega profesora iz raznih oblasti stomatologije.

U našem prostoru na tri radna mesta (stolice) pružamo sve vrste stomatoloških usluga.Iz oblasti preventivne i dečije stomatologije, ortopedije, paradontologije, oralne hirurgije i implantologije, protetike, endodoncije i estetske i rekonstruktivne stomatologije.

Dugogodišnje iskustvo ,knjige,udžbenici,razni radovi,publikacije govore o nasoj stručnosti a najviša potvrda su nam nasi verni pacijenti.

Od osnivanja 1990 u našoj ordinaciji radimo sa najsavremenijim materijalima i tehnikama.Redovno pratimo najnovija svetska dostignuća i implementiramo ih u naš rad.

Najuža specijalnost nam je rad sa decom i bebama po čemu smo i najpoznatiji.

Dent-vaf je za nase pacijente osmislio nacin za brigu o zdravlju zuba,potpornog aparata i usta uopste- preventivni program.

Naime preventivni programi nisu novina u svetu,a mi smo za za nase pacijente i nase podneblje uoblicili takav program. Doktori zaposleni u nasoj ordinaciji imaju dugogodisnje iskustvo sa preventivnim programima, a saradjivali su i radili sa svetskom zdravstvenom organizacijom na tom polju.

Na sadašnjem nivou stomatološke nauke i prakse, zdravstveno i ekonomski nije opravdano da svako dete dobijaja isti nivo preventivnih mera. Danas je moguće, posle analize kombinacije naslednih, zdravstvenih (bioloških) i socijalnih faktora, dosta precizno proceniti verovatnoću da li se kod nekog deteta(pa i odrasle osobe) razvija i napreduje kariozni proces. Ta verovatnoća se označava kao STEPEN RIZIKA, i na osnovu njega je moguće selektivno vršiti izbor zaštitnih mera i sredstava. Takav pristup se naziva INDIVIDUALIZIRANA PREVENCIJA i preovlađuje u organizovanju borbe protiv karijesa.

Stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku
Radno vreme ordinacije
: ponedeljak-petak od 12h-20h
Obavezno zakazivanje telefonom.
Telefoni za zakazivanje 011 2646 203  i  064 99 44 518

Način plaćanja: karticama VIZA, DINA, MASTER, MAESTRO, čekovima , uplatom preko računa. Moguče je i određene usluge platiti u ratama putem administrativne zabrane ili po dogovoru.

Pratite nas na FB, postavite pitanje.

Facebook