Zatvori
EURODENT Zubna protetika Beograd translate.Član 5 godina

EURODENT

Zubna protetika Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota Na zakazivanje!
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 57

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Doktori naše ordinacije zajedno sa specijalistima ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije čine tim koji individualnim pristupom prema svakom pacijentu pruža maksimalno kvalitetnu uslugu i vrhunski rad kojim se postiže savršena estetika osmeha i odlična funkcionalnost rada. Nalazimo se u Republičkoj ulici br.4 na Čukarici u Beogradu.

Svojom brižnošcu i strpljivošcu nastojimo svakom pacijentu udovoljiti i za sobom ostaviti samo lepa i bezbolna iskustva.

Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata kojima smo sačuvali oralno zdravlje i vratili osmeh na lice. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje naših pacijenata.

Usluge koje možete dobiti u Eurodent stomatološkoj ordinaciji su:

1) IMPLANTOLOGIJA

Ugradnjom implantata, naš tim sa dugoogdišnjim iskustvom u radu sa Straumann implantatima, može Vam pružiti znatno komfornije protetsko rešenje. Implantat predstavlja zamenu za koren zuba u kosti pa zbog toga ima oblik i veličinu korena zuba. Zahvaljujući ugradnji implantata i njihovog vezivanja sa okolnim koštanim tkivom, moguće je zameniti protetskim nadoknadama jedan zub, grupu zuba, ili pak napraviti oslonac za most ili protezu kao zamenu za sve zube u vilici.

- ALL ON 4, sa privremenim zubima u jednom danu
UGRADNJA IMPLANTATA
AUGMENTACIJA
SINUS LIFT 

2) PROTETIKA

Veliki gubitak tkiva pojedinog zuba ili nedostatak jednog ili više zuba zahteva protetsku rekonstrukciju. Takve su rekonstrukcije najveći izazov za svakog stomatologa, jer imaju za cilj rekonstruisati izgubljeno tkivo i/ili zube u estetsku i funkcionalnu celinu što idealnijeg osmeha.

MOBILNE PROTETSKE NADOKNADE
FIKSNE PROTETSKE NADOKNADE 

3) ORTODONCIJA

Ortodoncija se bavi dijagnostikovanjem i ispravljanjem nepravilnosti u položaju zuba i okolnih struktura. Za ortodontsku terapiju nema uzrastnog ograničenja, ali terapija kod odraslih traje duže nego kod dece. Idealan uzrast za ortodontsku terapiju kod dece je od 8-15 godina, jer su terapijske mogućnosti kod dece u pubertetu veće nego kod pacijenata sa završenim rastom.

Osim lepog osmeha, ortodontska terapija će doprineti skladnijem izgledu profila lica, pravilnijem žvakanju, poboljšanju govora, boljem održavanju oralne higijene, te smanjenju mogućnosti nastanka karijesa i razvoja parodontalnih bolesti.

MOBILNI ORTODONTSKI APARATI
FIKSNI ORTODONTSKI APARATI
INVISALIGN SISTEM 

4) ORALNA HIRURGIJA

Oralna hirurgija se bavi hirurškim lečenjem i zbrinjavanjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje. Obzirom da je to najinvazivnija grana stomatologije, zahteva poseban pristup, znanje i zalaganje, kako lekara, tako i pacijenta.

IMPAKCIJE
APIKOTOMIJA
FRENULEKTOMIJA
NIVELACIJA ALVEOLARNOG GREBENA
PLASTIKA MAXILARNOG SINUSA

5) PARODONTOLOGIJA

Paradontologija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem bolesti potpornog aparata zuba i zubnih desni (gingive). Paradontalne bolesti su danas vodeći uzrok gubitka zubi kod odraslih osoba. Upozoravajući simptomi koji, ukoliko se ne leče na vreme, mogu dovesti do propadanja okolne kosti i gubitka zuba su: otečene, crvene desni, koje krvare, neugodan zadah, lagana pomičnost zuba. Bolest parodoncijuma primarno je posledica neadekvatne higijene zuba. Glavni uzročnik bolesti su bakterije koje se nalaze u zubnom plaku i kamencu.

ULTRAZVUCNO ČIŠĆENJE ZUBNOG KAMENCA 

6)KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA

Krajnji cilj konzervativne stomatologije su zdravi, lepi i funkcionalni zubi. Konzervativna stomatologija je temelj stomatologije i bazira se na dijagnostici, prevenciji i lečenju karijesa.

Zubni karijes je infekcija uzrokovana postojećim bakterijama u usnoj šupljini i ostacima hrane. Hraneći se, bakterije konzumiraju hranu (saharoza), a kao rezultat tog procesa stvaraju kiseline koje smanjuju pH vrednost zuba. Kiseline u takvim slučajevima oštećuju zubnu gleđ stvarajući karijes. Tada stomatolog čisti područje zuba gde se nalazi karijes sve do zdravog dela zuba. Površinski se karijesi uklanjaju fluorom, dok se dublji leče mehanički, odnosno uklanjaju zubnom bušilicom. Nakon uklanjanja karijesa zub se mora ispuniti odgovarajućim ispunom. Ispun može biti jednoplošni, dvoplošni ili troplošni, što zavisi od veličine karijesa.

KOMPOZITNI ISPUNI
KERAMIČKI ISPUNI
ENDODONCIJA 

7)ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i celokupnog osmeha. Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi. Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, te više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.

IZBELJIVANJE ZUBA
KERAMIČKE FASETE
BEZMETALNE KRUNICE

8)ESTETSKA MEDICINA

Neinvazivni medicinski estetski tretmani za podmlađivanje i estetiku kože lica su jednostavni, bezbedni i bezbolni, traju od 15 do 30 minuta nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica.

HIJALURONSKI FILERI
- MEZOTERAPIJA
PRP (PLATELET-RICH-PLAZMA)
- BIOREVITALIZACIJA
- BOTOX

Stomatološka ordinacija EURODENT, Republička br. 4, 11000 Beograd.

Ordinacija 011/250-91-72
Dr Jasna 063/891-05-47
Dr Anja 065/801-02-41
Dr Marko 063/20-73-59
Dr Dean 062/155-38-58

U mogućnosti ste da zakažete termin i van radnog vremena.

BUDIMO U KONTAKTU.

Foto