Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VIOLA DENTAL

VIOLA DENTAL

Zubna protetika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Petak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Subota 10:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2, 37, 50, 89, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeStomatološka ordinacija Viola dental nalazi se u Luke Vojvodića 18ž, u naselju Vidikovac, na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu. U prijatnom ambijentu ordinacije biće Vam pružen kompletan stomatološki tretman kako bi Vaši zubi bili zdravi, a osmeh blistav. 

Domen naših usluga obuhvata: 

- stomatološke preglede i konsultacije
- lečenje bolesti zuba, popravka zuba, nadogradnja zuba, ugradnja zuba
- bezbolno vađenje zuba, hirurško vađenje zuba, vađenje korena zuba
- stomatološka protetika, fiksna zubna protetika mostovi
- dečija i preventivna stomatologija
- parodontologija
- oralna hirurgija
- ortopedija vilice
- implantologija, zubni implanti, implantologija zuba
- izbeljivanje zuba 

Budući da lep osmeh prvenstveno zavisi od zdravlja zuba pojedinca, nastojimo da našim predanim radom uz detaljan pregled i konsultacije sa Vama, pronađemo najbolje rešenje za sve probleme koje imate sa Vašim zubima. Naš cilj je da Vam omogućimo da se osmehnete sa samopouzdanjem, ponosni na lepotu Vaših zuba.

Posebnu pažnju obraćamo na edukaciju i rad sa decom, jer smatramo da je veoma važno da deca od najranijeg doba steknu naviku da održavaju svoje zube i bez straha posećuju stomatologa. Nastojimo da u prijatnom ambijentu naše ordinacije podignemo njihovu i svest njihovih roditelja o tome koliko je higijena zuba važna, kao i blagovremena popravka istih.

Prilikom svog rada koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, savremenu tehnologiju i metode popravki koje nam omogućavaju da Vam garantujemo za efikasnost naših usluga. Pedantan rad veoma pristupačne cene naših usluga, učinile su da iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih pacijenata, čija smo srdačna preporuka.

Takođe bavimo se i dentalnim turizmom. Činjenica je da su visoke cene stomatoloških usluga u Evropi i svetu, navele ljude da potraže pristupačniji vid usluge i lečenja zuba. U našoj zemlji je dentalni turizam u ekspanziji prvenstveno zbog niske cene rada, malih administrativnih troškova i mogućnosti da koristimo kvalitetne materijale za popravku zuba koji su u skladu sa svetskim standardima. Možete se osloniti na usluge naše stomatološke ordinacije kada je u pitanju efikasnost i učinkovitost intervencija.

U službi zdravlja i estetski lepog izgleda Vaših zuba.

Vaš siguran izbor do savršenog osmeha.

Stomatološka ordinacija Viola dental, Vidikovac, Rakovica, Beograd.

Foto

VIOLA DENTAL Zubna protetika Beograd
VIOLA DENTAL Zubna protetika Beograd
VIOLA DENTAL Zubna protetika Beograd