Zatvori
Treba vam majstor, frizer, rezervacija u restoranu ili neka druga usluga ili pomoć u Beogradu, a nemate vremena da tražite?
Treba vam majstor, frizer, rezervacija u restoranu ili neka druga usluga ili pomoć u Beogradu, a nemate vremena da tražite?
15 godina kompanije 011info

15 godina kompanije 011info


Dragi naši, stari i mladi:

Drago nam je da se napokon možemo zvanično pohvaliti da smo sa Vama proveli neverovatnih 15 godina! Kroz mirnija i burnija vremena, kroz lepše i manje lepše trenutke, uvek smo bili tu – samo na par klikova, kakva god usluga da Vam je bila potrebna u Beogradu ili širom naše zemlje odmah Vam u prvim rezultatima pretrage iskačemo u pomoć, mašemo Vam da navratite da zajedničkim snagama pronađemo odgovor na svaku Vašu nedoumicu ili potrebu.

Usluge, proizvodi, poslovni partneri, mesta za slavlja, pomoć u težim trenucima, zanimljive razonode i uopšteno ma šta da Vam zatreba u Beogradu ili na teritoriji cele Srbije – mi smo prečica do toga! Čast nam je i zadovoljstvo da 15 neverovatnih godina povezujemo ljude i olakšavamo im i ulepšavamo svakodnevnicu.

A najbolje od svega je...da je sve to samo početak!

Kao firma koja štogod da radi odradi 1000%, taj isti princip nam važi kako za rad tako i za veselje.

Da smo mogli, poneli bismo čitav Beograd i Srbiju sa sobom u džepu da svi zajedno slavimo 15 godina rada, ali eto verujte nam da smo se proveli za sve Vas, jer ipak Vi ste nam u srcu!

Doneli smo natrag lepa iskustva i sećanja, a naravno i koju sliku da podelimo sa Vama i pokažemo koliko smo bili veseli i kuda smo sve stigli. Pogledajte slike sa celodnevnog druženja na dan proslave 15. godina rada kompanije 011info.

Ako Vam se dopalo, imamo još! Evo i nekih slika sa proslave 10 godina postojanja firme!


Autobus

Iako je dan počeo tmurno mi se nismo dali obeshrabriti - u autobusu je bilo veselo od samog starta uz muziku, razgovor, smeh i šale!

Etno selo Amerić, kod Mladenovca

Na doručak smo došli u pravi mali raj - prelepo etno selo Amerići gde su nas domaćini toplo dočekali, počastili domaćom rakijom i odličnom pitom i dali nam da malo uživamo u njihovim lepim aktivnostima poput jahanja konja, streličarstva...

Orašac

Sledeća stanica – istorija! U Orašcu smo posetili Marićevićevu jarugu gde je 15. februara 1804. godine podignut Prvi srpski ustanak. U sred prelepog zelenila slušali smo priču o ovom mestu koja se ne može i ne sme zaboraviti.

Tarpoš, Aranđelovac

Vinarija Vrbica i Tarpoš restoran su bili naša sledeća destinacija. Degustirali smo najfinija vina, a ljubazno osoblje vinarije nam je sa mnogo ljubavi prenelo priču o svojim vinima i dalo nam priliku da saznamo koja vina se piju uz koje vrste ukusnih zalogaja. Tu nas je najzad stigao pljusak, ali nije nimalo pokvario opšte dobro raspoloženje!

Restoran Lovački Raj, Bukulja, Arandjelovac

U ovom lepom ambijentu i uz mnogo smeha, aplauza ali i nešto suza (doduše srećnih!), podeljena su i priznanja i pokloni našim kolegama koje su najduže radile u firmi i svakako značajno doprinele da postane ono što jeste danas.

Podelite sa prijateljima