Zatvori
FITNES CENTAR OAZA Aerobik, pilates Beograd translate.Član 5 godina

FITNES CENTAR OAZA

Aerobik, pilates Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 23:00
Utorak 07:00 - 23:00
Sreda 07:00 - 23:00
Četvrtak 07:00 - 23:00
Petak 07:00 - 23:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja 12:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: Ada4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Fitnes centar OAZA svim ljubiteljima aktivnog načina života nudi pažljivo i precizno osmišljene programe koji će vežbanje pretvoriti u pravo zadovoljstvo. U savremeno opremljenom prostoru našeg centra, koji se nalazi iza Više poslovne škole i opštine Zvezdara, svako može pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje, personalne i vođene treninge sa stručnim trenerima, masažu.

Ono po čemu se OAZA Fitnes centar razlikuje od drugih je sjajan ambijent, prijatna atmosfera i druženje. Prostran i dobro provetren prostor, bez obzira na broj vežbača u sali, nudi optimalne uslove treniranja kako leti, tako i zimi. Pre i posle treninga svim našim članovima na raspolaganju su moderno opremljene svlačionice.

Teretana OAZA opremljena je najkvalitetnijom opremom vodećih svetskih proizvođača koja je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje. Uz sjajnu kombinaciju opreme koju koriste profesionalci širom sveta, trening postaje pravo uživanje. Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć školovanih trenera sa višegodišnjim iskustvom koji će Vam dati sve neophodne savete o pravilnom vežbanju i postizanju maksimalnih rezultata.

Grupni treninzi su najbolji način da savršeno oblikujete telo, jer obuhvataju rad svih mišićnih grupa. U sklopu fitnes centra OAZA nalazi se i savremeno opremljena sala od 50m2, gde možete uživati u brojnim grupnim treninzima:
- Pilates
- Tae bo (total fitnes)
- Školica sporta za decu
- Orijentalni (trbušni) ples
- Military Krosfit Srbija
- Tajlandski boks
- Yoga

Fitnes centar OAZA nudi Vam i mogućnost organizovanja individualnih treninga u dogovoru sa trenerom koji garantuje najveći mogući učinak vežbača. Glavna prednost personalnog treninga je pravilno i bezbedno izvođenje vežbi koje smanjuje mogućnost povreda. Vežbači treniraju po individualno isplaniranom programu treninga, uz mogućnost praćenja ličnog napretka, uz pomoć antropometrijskih podataka.

Vođeni treninzi, takođe, predstavljaju rad sa trenerom, ali u grupi do četiri vežbača, što pruža priliku da vežbate u odabranom društvu. Vežbanje u grupi je uvek zanimljivije, a trener posvećuje podjednaku pažnju svim vežbačima sa kojima radi po individualnom programu. Uočeno je da ljudi na grupno-individualnim treninzima imaju veći prosek dolaženja, brže postižu rezultate i rado vežbaju tokom cele godine.

Nakon treninga možete se relaksirati uz naše tretmane zdravlja i razne vrste masaža: relax, parcijalna, terapeutska, reiki...