Zatvori
ORDINACIJA HORUS DR MIRKO ĐORĐEVIĆ Akupunktura Beograd

ORDINACIJA HORUS DR MIRKO ĐORĐEVIĆ

Akupunktura Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Po dogovoru
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Izlazak na teren

Vaš posvećeni doktor!

Master iz Akupunkture i Tradicionalne kineske medicine dr Mirko Đorđević je dobio na prestižnom, akreditovanom, Yo San University u Los Anđelesu, u Kaliforniji.

Dr Mirko Đorđević je rođen u Skoplju, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Prištini, dok je specijalizaciju sportske medicine završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dr Mirko Đorđević svojim znanjem, radom, idejama i neprestanom željom za novim znanjima oblikovao je potpuno jedinstven i komplementaran način lečenja.

U svome inovativnom pristupu on spaja znanja i metode zapadne medicine sa znanjima i metodama tradicionalne istočnjačke (kineske) medicine.

Zapadna medicina raspolaže veoma efikasnim sredstvima za rešavanje urgentnih stanja i napredne metode dijagnostike, dok AKUPUNKTURA i tradicionalna kineska medicina pružaju veoma sofisticirane načine da se unapredi zdravlje i uspostavi narušeni balans tokova energije i funkcija celog organizma. Ova komplementarnost rezultira optimalnim skladom prilagođenim svakom pojedinačnom pacijentu radi pravovremenog i celovitog lečenja, kao i ostvarivanja povezanosti savremenog čoveka sa prirodom uz potpunu prilagođenost individualnim potrebama klijenta.

Tretmanu AKUPUNKTUROM prethodi obavezna kompletna dijagnostika po principima tradicionalne medicine i na osnovu uvida u vašu medicinsku dokumentaciju. Praćenje efekata i rezultata tretmana vođenjem detaljne evidencije, omogućava doktoru da u narednim tretmanima preciznije odredi stepen vašeg napretka i optimalno modifikuje kombinacije akupunkturnih tačaka radi što uspešnijeg ukupnog tretmana.

Šta akupunktura može da tretira?

Lista oboljenja i stanja za koja je u praksi dokazano uspešno delovanje akupunkture:

Stanja zavisnosti
Alergije
Oticanje zglobova
Bolovi ramena i ruku
Artritis
Poremećaji pažnje
Bol leđa
Enureza (umokravanje)
Disajni problemi
Burzitis
Povišen ili snižen krvni pritisak
Nesanice
Sindrom karpalnog tunela
Bolna stanja
Poremećaji cirkulacije
Prehlade
Kolitis
Konstipacija
Bolovi zglobova
Bolno grlo
Čirevi
Povrede vrata
Poremećaji imunog sistema
Stanja zavisnosti

Depresije
Dijareja
Diverticulitis
Vrtoglavice
Emfizem
Zamor
Bol stopala
Fibromialgija
Poremećaji žučne kese
Nadimanje
Ginekološka stanja
Fertilitet
Problemi sa prostatom
Održavanje trudnoće
Sezonske alergije
Glavobolje
Sinuziti“Smrznuto” rame
Sportske povrede
Kožni problemi
Reumatizam

PTSP
Stomačni problemi
Hemoroidi
Bol kukova
Slabosti imunog sistema
Kašalj
Poremećaji varenja
Neplodnost
Povrede
Bolovi nogu,
Grčevi
Bolovi i ukočenost vrata
Neuralgije
Problemi sa jetrom
Neuroze
PMS
Stanja štitne žlezde
Urinarni problemi
Herpes zoster
Išijalgije

 

Ukoliko se pitate da li vam akupunktura može pomoći za neko od stanja koje nije navedeno, slobodno pozovite Dr Đorđevića ili mu pošaljite email poruku. Njemu će biti drago da odgovori na vaša pitanja.

Tokom svog rada na polju fizikalne medicine u Americi, 2008. godine, koncipirao je i ustanovio potpuno originalnu hidroterapijsku metodu- Perišan, koje se pokazala izuzetno efikasnom kod lečenja ukočenosti i bolnih stanja kičme, koštano mišićnog sistema i kontroli stresa.

Neophodno je pomenuti i psihološki rad na poboljšanju motivacije i uspešnosti klijenata. Jedna od novina na ovim prostorima je psihološka akupunktura- kombinacija psihološkog savetovanja i akupunkture, koja daje izuzetno dobre i brze rezultate kako kod poslovnih ljudi tako i kod adolescenata i tinejdžera. Ono za šta su nekada bili potrebni meseci razgovora sada se skraćuje na nedelje.

Što se sportske medicine i sporta tiče, Mirko Đorđević je sportski lekar i padobranac, aktivni sportista i trener, sa dugogodišnjim iskustvom u radu na Vazduhoplovno medicinskom institutu, kao i u 63. Padobranskoj brigadi gde je rukovodio obukom elite padobranaca radeći na motivaciji, individualanom i grupnom moralu i jačanju sistema vrednosti i koheziji grupe.

Mirko redovno koristi psihološke metode kojima se unapređuje motivacija i uspešnost sportista, počevši sa Autogenim treningom i dalje prema dubljim nivoima psihološke spoznaje i edukacije sa značajnim elementima Neurolingvističkog programiranja.

 

On je lekar koji je posvećen pacijentu, čovek koji inspiriše!