URADIMO SAMI

Alati i mašine Beograd

Adresa: Kneza Višeslava 31u, Rakovica
Beograd Telefon: 011/3563-684, 060/737-8803
E-mail: uradimosami@gmail.com

4/ 5stars

Firma "Uradimo sami" nalazi se u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava broj 31. Započevši sa svojim radom 2003. godine, kao uvoznik i distributer široke palete proizvoda, posle decenije predanog rada ostvarili smo značajan uspeh u svom poslu, istakavši se kvalitetom i povoljnim cenama proizvoda.

Naš prodajni asortiman obuhvata ručni i električni alat najpoznatijih svetskih proizvođača, okov za nameštaj, kao i parket lajsne različitih materijala, za uređenje Vašeg doma. Konstantnim proširenjem naše ponude, nastojimo da odgovorimo na zahteve naših kupaca za raznovsnošću i kvalitetom proizvoda.

Iz naše ponude za Vas izdvajamo:

- RUČNI I ELEKTRIČNI ALAT - Bosch, Skil, Unior
- ŠRAFOVSKU ROBU
- BRAVE
- CILINDRE
- KATANCE
- TIPLOVE, BURGIJE
- REZNE I BRUSNE PLOČE
- FARBE I SPREJEVE
- MOLERSKI I ZIDARSKI PROGRAM
- ELEKTRO MATERIJAL
- EKSERE

Posebno bismo hteli da istaknemo našu obimnu ponudu ručnog i električnog alata, renomiranih marki, koji će Vam omogućiti da precizno i lako obavljate željene radove. Alat iz naše ponude poseduje sertifikate o svom kvalitetu, kao garanciju njihove ispravnosti i performansi.

Svojim sugrađanima širom Beograda, nudimo besplatnu isporuku kupljenih proizvoda, ukoliko njihov iznos prelazi određenu cifru. U najkraćem vremenskom periodu izvršićemo dostavu na Vašu kućnu adresu, kao znak zahvalnosti za Vaše poverenje.

Najkvalitetniji ručni alat i električni alat poznatih svetskih brendova Bosch, Skil, Unior.
Sve na jednom mestu za molere, zidare i druge majstore.

Širok asortiman i veoma pristupačne cene.

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 08-20h
- subota: 08-15h

Firma "Uradimo sami", Beograd.