Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AZECO DOO

AZECO DOO

Alternativna medicina Beograd

Korisne informacije


Verujte prirodi... i kada je najteže.

BIOČAGA je besprekorni čistač organizma od toksina i radionuklida
BIODIHIDROKVERCETIN je najjači prirodni antioksidans
Za obolele od karcinoma, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti dajemo popust od 10% za BIOČAGU i 5% za BIODIHIDROKVERCETIN do 13. januara 2017. godine.
Koristite najbolje, nadajte se najboljem.

BIOČAGA

Preparat je dobijen iz gljive čage koja raste na živim stablima breza u hladnim i surovim uslovima severnog Sibira gde temperature padaju i ispod -50ºC. Za ekstrakciju se koriste biljke starije od 5 godina. U čagi je prepoznato preko 300, za čoveka korisnih, organskih jedinjenja i elemenata.
Specifičnim postupcima ekstrakcije, bez visokih temperatura i hemijskog tretiranja, koji bi ugrozili gradivnu strukturu ovog izuzetnog spoja prirodnih jedinjenja i elemenata, dobijen je proizvod BIOČAGA u sublimiranom, liofilizovanom, praškastom obliku.

Sastav čage deluje kao imunomodulator, povećavajući odbrambenu sposobnost organizma na viruse, bakterije (fitoncidi) i gljivice. Posebno je značajno ovo antiviralno dejstvo koje je uspešno i kada su u pitanju virusi, poput virusa Zapadnog Nila, HIV-a, herpesa, variole... i kada se zna da su kancerogenim mutacijama često predhodile virusne infekcije. Sadržaj čage, s toga, poboljšava opšte stanje onkoloških bolesnika. Za to su posebno odgovorni melanin, betulin i betulinska kiselina, kao i niz drugih steroidnih i alkaloidnih jedinjenja i hromogenih supstanci rastvorljivih u vodi. Tanini i drugi sastojci iz ove gljive vrlo uspešno čiste organizam od radionuklida i otrova nastalih delovanjem mikroorganizama i kancerogenih ćelija, kao i od otrova koje unosimo spolja, kroz hranu, piće i vazduh. Sa čagom nema opstipacija i grčeva u digestivnom traktu, a celokupan sistem organa za varenje ima adekvatnu podršku i stimulans. Flavonoidi iz ovog sastava, ispoljavaju antioksidativno, protivupalno, spazmolitičko i diuretičko dejstvo i pospešuju lučenje žuči. Svojim korisnim svojstvima značajno smanjuje nivo šećera u krvi, stabilizuje arterijski i venski pritisak i aritmiju. Sadržaj čage vrlo uspešno podstiče razmenu materije moždanog tkiva što je izuzetno značajno u slučajevima moždanog udara, a u redovnoj primeni dovodi do poboljšanja pamćenja i kvalitetne zaštite od stresa i depresije. U čagi ipak, može da se nađe i onih elemenata koji mogu da ugroze zdravlje, poput radioaktivnih supstanci koje čaga čisti ne samo iz našeg organizma već i iz okruženja u kome raste. Zbog toga je jako bitno sa kojih područja se vrši njeno prikupljanje.

Proizvod BIOČAGA se ekstrahuje iz vrlo čiste i kvalitetne sirovine i pod stalnom je kontrolom stručnjaka iz kompanije ``SibPribor`` iz Irkutska i niza instituta u Rusiji i zemljama u kojima se ovaj proizvod izvozi. Poseduje sertifikate HASSP, GOST R i ISO 22000. Pakovanje od 13g je predviđeno za 2 meseca redovne, preventivne upotrebe, ili mesec dana kada je upotreba intenzivna.

Koristi se pola sata pre jela, rastvaranjem u čistoj vodi. Pošto je proizvod liofilizovan, rastvara se i bez mešanja.
BIOČAGA: 2950,00+PTT

BIODIHIDROKVERCETIN

Dihidrokvercetin (Taksifolin) je najjači prirodni antioksidans. Antioksidativna svojstva se iskazuju neutralisanjem slobodnih radikala koji, kada je u pitanju organizam, oštećuju organe, tkiva, ćelije i sam DNK, provocirajući hemijske reakcije koje su protivne gradivnim procesima u organizmu. To dovodi do starenja organizma, ali i do akutnih i hroničnih neuroloških i kardiovaskularnih poremećaja i dalje, do niza sistemskih, onkoloških i autoimunih bolesti. S tim u vezi, istraživanja su pokazala da dihidrokvercetin inhibira rast tumora jajnih ćelija, tumora dojke, prostate, pluća...

Dihidrokvercetin se proučava od 50-tih godina XX veka, a saznanja ukazuju da se radi o savršenom antioksidansu sa potpunim odsustvom mutagenih efekata, čija se antioksidativna funkcija iskazuje već kod koncentracije od 0,00001%. Rezultati su pokazali da je dihidrokvercetin prepoznat kao najvažniji P vitamin koji obezbeđuje optimalno funkcionisanje svih delova organizma kao savršene celine sposobne ne samo da se odupre virusima i drugim patologijama, već i da se samoobnavlja i revitalizuje.
U farmakologiji ga preporučuju za lečenje koronarnoarterijske bolesti kao i perifernih krvnih sudova i kapilara. Poboljšava rad srca. Sa njim nema hladnih prstiju, nema katarakte, insuficijencije. Pospešuje drenažnu funkciju bronhija i respiraturnu biomehaniku, stanje i rad prostate, bubrega i bešike. Već nakon mesec dana primene postaje očigledno pozitivno delovanje na krvne sudove, pogotovo kod dijabetičara. Snažno utiče na kvalitetan rad, čišćenje i oporavak jetre, na žučnu kesu, digestivni trakt. DHK dovodi do apoptoze ćelija kancera... Dihidrokvercetin omogućava lakše iskorišćavanje hranljivih supstanci unetih u organizam. To se uočava kod avitaminoza, ali i na primerima ljudi koji se bave teškim fizičkim aktivnostima. Sportistima čuva, ali takođe i omogućava, regeneraciju i nadgradnju mišićne mase. Sve više stručnih radova svedoči o uticaju DHK na formiranje kolagenih fibrilnih vlakana, što vraća elastičnost krvnim sudovima i koži, smanjujući kapilarnu permeabilnost. To dalje ima značaja na upalne procese, posebno one izazvane alergijama. Drugim rečima, dajući malo slobode u faktografskom prikazu, dihidrokvercetin je ``Sveti Gral`` mladosti i dugovečnosti, muške snage i ženske lepote.

BIODIHIDROKVERCETIN je čisti, liofilizovani dihidrokvercetin (čistoće preko 99%). Dobijen je iz korena sibirskog ariša čija gorostasnost i dugovečnost, smatra se, potiče od ovog bioflavonoida. Dobijen je specijalnom tehnologijom koja omogućava da se molekul DHK očuva u prirodnom obliku, otvorenog lanca, sa maksimalno aktivnim antioksidativnim pozicijama. Dozirna kašičica je u sastavu ambalaže. Koristi se pola sata pre jela, stavljanjem pod jezik.
Pakovanje od 13g je namenjeno za 3 meseca redovne, preventivne upotrebe, odnosno za 2 meseca intenzivne primene.

BIODIHIDROKVERCETIN (13): 9100,00+PTT
Pakovanje od 5g je namenjeno za 1 mesec primene.
BIODIHIDROKVERCETIN (5): 5200,00+PTT

 

 

 

  

Ključne reči: Onkološka oboljenja, holesterol i trigliceridi,  kardiovaskularni sistem, dijabetes, imunitet, prostata, najuspešnije antivirusno delovanje, jetra, organi za varenje, suplementi, najjači prirodni antioksidant, čišćenje i oporavak krvnih sudova, problemi u radu jetre, čišćenje organizma od toksina i radionuklida, optimalan rad nervnog sistema

Foto

AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd
AZECO DOO Alternativna medicina Beograd