PEPTID N - RUSKA NAUKA U SLUŽBI ZDRAVLJA

Alternativna medicina Beograd

Adresa: Trg Politike 5 (ex Makedonska 33/1), Stari grad
Beograd Telefon: 011/337-3542, 066/887-49-60
E-mail: peptid.n@gmail.com
Sajt: www.peptid.rs

4/ 5stars

Firma PEPTID-N je eksluzivni distributer univerzalnih preparata zasnovanih na Ruskoj naučnoj tehnologiji, koji omogućavaju, ne samo, povećanje očekivanog životnog veka za nekoliko desetina procenata, već i smanjenje rizika od maligniteta 3-5 puta. Ovo istraživanje je trajalo više od 30 godina i izvedeno je na desetine hiljada posmatranja.

Život u savremenom svetu je veliko opterećenje za naš organizam. Do nedavno izgledalo je da je mladost nešto prolazno i nenadoknadivo. Pre 30 godina bio je izmišljen novi metod produženja života zasnovan na kratkim proteinima - peptidima.

Peptidi su kratki lanci aminokiselina, koji su proizvedeni od strane sopstvenih ćelija organizma, koji izuzetno brzo prodiru u ćelije tog organa, od kojih su dobijeni i regulišu u njima normalan metabolizam. Ovih peptida je veoma mnogo - za razne organe i tkiva različiti peptidi.
Danas, zahvaljujuci dostignućima naučnika NPCRIZ, na bazi peptida, pojavili se su zaista jedinstveni proizvodi - peptidni bioregulatori. Oni su u stanju da povrate funkciju organa i sistema organizma i na taj način produže aktivan i zdrav život za 30-35%.

U poslednjih nekoliko godina peptidni bioregulatori počeli su da se primenjuju u cilju sprečavanja starenja kod zdravih, ali i starijih ljudi. Primena kompleksa od nekoliko peptida može da produži ljudski život do krajnjih granica vrste.
Kompanija PEPTID – N nudi veliki broj različitih preparata na bazi peptida, kao što su: peptidni bioregulatori u kapsulama, tečni peptidni kompleksi i kozmetika na ćelijskom nivou sa peptidima "Reviline".

Kompanija nam takođe nudi izbor tri generacije MEZOTELA za spoljnju upotrebu i dijetetske suplemente u kapsulama i tabletama, i sredstva za oralnu negu "Revidont".

Radno vreme:
- radnim danima: 09-19h
- subota: 09-14h

www.peptid.rs