Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 13℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 13℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BICOMED CENTAR

BICOMED CENTAR

Alternativna medicina Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 31
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 28, 29, 40, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeBicomed centar

Holistički centar koji se specijalizuje u kombinovanju znanja, kvantne tehnologije i iskustva da svim svojim pacijentima pruži najbolje moguće iskustvo u domenu zdravlja i prevencije zdravstvenih problema. Najsavremenija dostignuća u kvantnoj i nano tehnologiji iz ruskih i nemačkih naučnih instituta.

ALTERNATIVNA MEDICINA

BICOM OPTIMA 

Najmoderniji aparat za biorezonancu iz nemačke proizvodnje čija metoda rada je zasnovana na regulaciju fizioloških procesa. Aparat Bicom optima upotrebljava se sa velikim uspehom da sanira brojna hronična i akutna stanja koja mogu opterećivati vaš organizam. Zahvaljujući svojoj prilagodljivosti, preporučuje se za svaki uzrast i nema nikakve neželjene propratne efekte.

Aparat Bicom optima upotrebljava se između ostalog i za sledeća stanja:

- Migrene, stres, hronični umor
- Bolna stanja kičme i zglobova 
- Alergije 
- Pre-operativna i postoperativna terapija
- Za detoksikaciju organizma 
- Infekcije – bakterijske, virusne, gljivične (candida i dr.)
- Hormonski disbalans
- Parodontopatija 
- Smetnje funkcionisanja digestivnog trakta 
- Ginekološki poremećaji i bolne menstruacije 
- Ostavljanje pušenja
- Sportske povrede i povrede druge vrste
- Sindrom intolerancije na osnovne životne namirnice 
- Za gojaznost – program mršavljenja 

BAHOVE KAPI

Bahove kapi su preparat na bazi cveća koje u različitim varijacijama nude pomoć za najrazličitija ljudska stanja i probleme, kako emotivne tako i mentalne. Pored kombinovane vrste koja se zove "Rescue remedy" postoji i 38 individualnih vrsta Bahovih kapi koje su namenski pravljene za različite probleme. Sve varijante imaju zajedničko da su u potpunosti na bazi bilja i izvorske vode.

Bahove kapi u našoj ponudi pripremaju se za individualne potrebe svakog pacijenta a pokrivaju najrazličitija stanja poput: Anksioznosti, nervoze i straha, apatije, problema sa spavanjem i snom, stidljivost i manjak samopouzdanja, tuge depresije, zavisnosti, hiper-aktivnosti ili manja energije, bolova u zubima, zglobovima, kostima, mišićima, poremećaji pažnje ili učenja, osipi, manjak motivacije, potreba za pažnjom, fobije, mučnine i povraćanja (i kod trudnica) i još mnogih drugih problema i stanja suviše brojnih da bi ih sve izlistali.

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA (INTOLERANCIJA NA HRANU)

Zbog stresnog života i štetnih navika u moderno doba je veoma lako poremetiti zdravlje na razne načine, uključujući i prisustvo hemijskih materija koje se nakupljaju od konzumiranja genetski modifikovane hrane, ugljenih hidrata u preteranim količinama, nezdrave životne okoline i kroz brojne druge načine. Srećom tu je naš proces biorezonantnog tretmana koji će ove toksine svesti na minimum uz posebne programe kojima se aktivira rad limfnog sistema i detoksikacija organizma

PEPTIDNI BIOREGULATORI

U našem centru Bicomed testiramo na peptide i onda shodno rezultatima određujemo da li je potrebna suplementacija, naravno u skladu sa vašim opštim stanjem.

Peptidi imaju brojne pozitivne efekte:
- Obnavljaju funkciju tkiva i organa
- Pospešuju umanjenu proizvodnju proteina usled bolesti ili starosti
- Pospešuju obnovu ćelija ciljanih tkiva i organa
- Regulišu ćelije ciljanih tkiva i organa.

Bilo koja bolest može se svesti na patologiju ćelija i peptidi upravo tu pomažu, pospešujući regeneraciju ćelija i normalizujući funkcije tkiva i organa. Brojna oboljenja kao i ubrzano starenje mogu biti izazvani manjkom peptida u organizmu. Suplementacija peptida donosi sledeće pozitivne efekte:

- Poboljšava prirodni metabolizam organizma
- Podmlađuje i obnavlja ćelije
- Deluje na uzroke bolesti a ne na simptome
- Ne sadrže toksine, alergene, nemaju kontraindikacije i imuni sistem ih ne odbacuje
- Obezbeđuju dugovečnost
- Poboljšavaju imunitet
- Regulišu proizvodnju proteina

OSTAVLJANJE PUŠENJA

Velika pomoć svakome ko donese odluku da se reši ove štetne i skupe navike, protokol za ostavljanje pušenja podrazumeva selekciju programa na biorezonantnom aparatu. Iako protokol svakako pomaže delovanjem preko plućnog parenhima, konačno ostavljanje cigareta zavisi i od odluke korisnika i svesnim umanjivanjem dnevno popušenih cigareta do prestanka.

MASAŽE:

Brojne masaže sa blagotvornim delovanjem dostupne su u Bicomed centru. Pored klasičnih masaža poput relax, anti-stres, terapeutske, parcijalne, sportske i svih ostalih tipova, nudimo i naše originalne masaže toplim školjkama iz tihog okeana i još mnogo drugih iznenađenja. Posebna pogodnost je personalizovano ulje za masažu koje pravimo specijalno za vaše potrebe primenom biorezonantnog aparata. Ovo ulje klijent može koristiti i u kućnoj upotrebi.

Između ostalih kojih ima toliko da ih ne možemo nabrojati, naše najpopularnije masaže su:

- Relax masaža - klasičan i blagotvoran tretman za opuštanje, oslobađanje od stresa i otklanjanje umora i bolova u mišićima. Dostupna kao parcijalna ili masaža celog tela

- Sportska masaža - veoma tražena od strane sportskih profesionalaca i rekreativaca, uglavnom se koristi kao priprema za trening, brzo tretiranje posledica intenzivnih fizičkih aktivnosti, oporavka od sportskih povreda i opšte poboljšanje stanja mišića.

- Anti-stres masaža - veoma tražena i potrebna svakome ko je izložen svakodnevnom stresu modernog života. Ima dosta zajedničkih tačaka sa relaks masažom ali uključuje i umirujuću masku za lice koja opušta i oporavlja kožu lica.

- Anti-celulit masaža - kao što joj naziv kaže ova masaža reguliše nagomilane naslage celulita i oslobađa od toksina, zateže kožu i poboljšava cirkulaciju. Može se prilagoditi potrebama klijenta na razne načine.

- Limfna drenaža - opšta detoksikacija i oporavak organizma i svih tkiva, deblokira limfne kanale, umanjuje otoke i bolna stanja i blagotvorno deluje na imuni, nervni i mišićni sistem. Ukoliko patite od otečenih nogu ili loše cirkulacije, ova masaža je prava stvar i preporučuje se u paketu od pet tretmana.

- Maderoterapija - dobro poznata tehnika koju još zovu i "masaža oklagijama" zbog drvenih elemenata koji se koriste, maderoterapija ima brojne pozitivne efekte na lepotu i zdravlje vašeg tela. Pored oslobađanja toksina, stimulacije limfnog sistema i poboljšanja cirkulacije, takođe pomaže da se oslobodite celulita i masnih naslaga.

KAVITACIJA, LIPOLIZA, MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA LICA - jedan od najefektivnijih i najefikasnijih tretmana podmlađivanja i uopštene nege lica. Rezultati su vidljivi posle serije od tri tretmana i lako se održavaju jednom mesečno. Efekti ove terapije su takođe sve izraženiji posle ponovljenih tretmana. Koristi se za umanjenje bora, poboljšavanje zdravlja i izgleda kože, uklanjanje umornog izgleda, tamnih kolutova i drugih nepravilnosti kože. U zavisnosti od želje klijenta mezoterapija se vrši aparatima sa ili bez igle.

Mezoterapija – primena na licu, vratu, dekolteu i šakama - regeneriše i poboljšava izgled i zdravlje kože u ovom regionu i umanjuje bore

Mezoterapija – protiv gubitka kose kod žena i muškaraca

MEZOTERAPIJA TELA - adekvatni preparati se aplikuju u kožu i potkožno tkivo u cilju redukcije celulita i zatezanja kože. Za umanjenje celulitnih naslaga obično se prepisuje serija od 10-tak tretmana koji traju nedelju dana i često se za najbolje rezultate kombinuju sa anticelulit masažom. Za zatezanje kože procedura je slična ali se aplikuje drugi koktel. Odlični rezultati za oporavak kože posle porođaja, naglog gubitka težine, zatezanje opuštene kože i slično.

LIPOLIZA je još jedan vid terapije koja deluje na lokalizovane masne naslage na rukama, butinama, stomaku, podbratku i drugim problematičnim mestima. U toku tretmana koriste se ultra tanke iglice da aplikuju poseban koktel i tretman je gotovo bezbolan. Moguća je pojava blagog otoka, bola i crvenila ali oni brzo prolaze. Važno je napomenuti da za najbolje rezultate klijent mora da se pridržava zdrave ishrane i uzdržava od alkohola narednih mesec dana. Odličan izbor za klijente koji su razmišljali o liposukciji ali nisu želeli da pribegnu hirurgiji kao rešenju.

EPILACIJA

U Bicomed centru sprovodimo tretman epilacije na najsavremenijem diodnom laseru HAIR AWAY PRO nemačkog proizvođača. Diodni laser za trajno uklanjanje dlaka sa tri različite frekvencije 755nm, 808nm i 1064nm predstavlja najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlaka.

Prednosti tretmana:

- Trajno uklanjanje dlaka
- Uklanjane uraslih dlaka
- Siguran i efikasan tretman za sve tipove kože
- Siguran i efikasan tretman za sve tipove dlake (izuzimajući sede i crvene dlake)
- Postizanje svilenkastog, nežnog i negovanog izgleda kože
- Svi delovi tela i lice mogu da se tretiraju
- Prijatan tretman
- Kratkotrajan tretman, mogućnost tretiranja celog tela u jednom tretmanu.

U zavisnosti od tipa dlake i kože, kao i tretirane regije, biće potrebno da se tretman ponovi u intervalu od 4-6 nedelja.

ZATEZANJE KOŽE

PRP - PLATELET RICH PLASMA tretman je sve popularnija metoda u svetu za efikasno zatezanje kože, umanjenje celulita, bolji rast kose i uklanjanje strija. Takođe se poslednjih godina koristi u medicini za efikasnije zarastanje hirurških rana, u sportu pri oporavku od povreda i brojnim drugim oblastima zbog manja rizika od alergijskih reakcija i neželjenih efekata. PRP se pravi obradom krvi samog pacijenta pa je potpuno bezbedna po njihov organizam. Uz upotrebu lokalne anestetičke kreme pre tretmana, isti je potpuno bezbolan.

Pored svoje bezbednosti, PRP beleži i odlične rezultate i idealan je tretman za: svežiji izgled očnog regiona, sjajnije i zategnutije podmlađene kože lica, vrata, šaka, dekoltea, korigovanje ožiljaga, umanjenje pigmentacije, poboljšanje volumena lica, umanjenje umornog izgleda itd.

HIJALURONSKI FILERI - hijaluronska kiselina potrebna je našem organizmu, osobito koži, radi održavnja njenog svežeg i mladog izgleda, međutim tokom godina njen nivo prirodno opada. Filerima nadomešćujemo izgubljeno u vidu gela koji se aplicira tankim iglicama. Tretman nije bolan i traje tek pola sata, dok njegovi efekti mogu da se održe i do godinu dana zavisno od regije i vrste tretmana.

Hijaluronski fileri generalno se koriste za korigovanje dubljih i manjih bora, uvećanje usana i korigovanje njihovog oblika, prevencije bora i održavanje zdravlja kože, korigovanje raznih crta lica poput nosa, jagodica, obraza itd, ne-hirurški lifting za lice, uklanjanje ožiljaka, podmlađivanje dekoltea ili šaka i brojne druge potrebe. Zbog odličnih i odmah vidljivih rezultata kao i bezbednosti procedure, hijaluronski fileri se danas koriste širom sveta. U našem radu koristimo isključivo filere renomiranih svetskih proizvođača.

KOREKCIJA/UVEĆANJE USANA

Ova procedure traje tek 15-30 minuta i potpuno je bezbolna zahvaljujući lokalnoj anesteziji. To znači da veoma brzo i bez ikakvog stresa možete postići željeni izgled. Ispravite malu nepravilnost, uklonite bore ili prosto postignite drugačiji željeni izgled uz efekte koji traju 4-12 meseci na individualnom nivou. Moguće je i vratiti prirodni izgled usana.

 

Foto

BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd
BICOMED CENTAR Alternativna medicina Beograd

Vrste plaćanja

Kartice