Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTOMATSKI SISTEM

AUTOMATSKI SISTEM

Aluminijum i PVC Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 58, 88, 512

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Naš glavni cilj je udobnost i bezbednost. Mi smo stalno u potrazi za novim rešenjima koja najviše odgovaraju Vašim zahtevima. Trudimo se da prodajemo opremu koja je pogodna za svakoga, zato možemo da ponudimo kvalitetne sisteme koji mogu biti integrisani u sve vrste kapija i vrata i mogu biti ugradjeni u oba slucaja: u nove i stare objekte.

Nadamo se da će garancija našeg kvaliteta – iskrena priznanja kupaca, veliko iskustvo i želja da se Vaš život učini udobnijim – da nam omoguci glatku i dugu saradnju. Drago nam je kada su kupci zadovoljni i preporučuju nas drugima.

Ako imate potrebe za automatizacijom Vašeg doma, potražite ovde. Nadamo se da ce nove ideje, konsultacije, ekspeditivna montaža i temeljno servisiranje, pomoći da nadjete ono što tražite. Mislimo da ljudi treba da žive što udobnije, pa se trudimo da se neprekidno usavršavamo i proširujemo našu ponudu.

Od 2013. godine Automatski sistem je ovlašćeni distributer Stagnoli T.G. Srl a iste godine smo potpisali ugovor i postali generalni zastupnik Stagnoli za Srbiju. Potpisivanjem ugovora o ekskluzivi, saradnja sa Stagnoli je podignuta na najviši nivo.

Takođe možemo da se pohvalimo da smo generalni zastupnik firme Cais – proizvođača okova za kapije iz Češke Republike, kao i firme Nuraia – proizvođača opreme za naplatu parkiranja iz Italije.

Više informacija o našoj ponudi potražite na našem web sajtu: www.automatskisistemi.rs

Foto