AUTOMATSKI SISTEM

Aluminijum i PVC Beograd

Adresa: Vodovodska 84, Žarkovo
Beograd Telefon: 011/23-92-778, 064/11-757-11, 069/11-757-11
E-mail: daljinskootvaranje@gmail.com
Sajt: www.automatskisistemi.rs

4/ 5stars

Naš glavni cilj je udobnost i bezbednost. Mi smo stalno u potrazi za novim rešenjima koja najviše odgovaraju Vašim zahtevima. Trudimo se da prodajemo opremu koja je pogodna za svakoga, zato možemo da ponudimo kvalitetne sisteme koji mogu biti integrisani u sve vrste kapija i vrata i mogu biti ugradjeni u oba slucaja: u nove i stare objekte.

Nadamo se da će garancija našeg kvaliteta – iskrena priznanja kupaca, veliko iskustvo i želja da se Vaš život učini udobnijim – da nam omoguci glatku i dugu saradnju. Drago nam je kada su kupci zadovoljni i preporučuju nas drugima.

Ako imate potrebe za automatizacijom Vašeg doma, potražite ovde. Nadamo se da ce nove ideje, konsultacije, ekspeditivna montaža i temeljno servisiranje, pomoći da nadjete ono što tražite. Mislimo da ljudi treba da žive što udobnije, pa se trudimo da se neprekidno usavršavamo i proširujemo našu ponudu.

Od 2013. godine Automatski sistem je ovlašćeni distributer Stagnoli T.G. Srl a iste godine smo potpisali ugovor i postali generalni zastupnik Stagnoli za Srbiju. Potpisivanjem ugovora o ekskluzivi, saradnja sa Stagnoli je podignuta na najviši nivo.

Takođe možemo da se pohvalimo da smo generalni zastupnik firme Cais – proizvođača okova za kapije iz Češke Republike, kao i firme Nuraia – proizvođača opreme za naplatu parkiranja iz Italije.

Više informacija o našoj ponudi potražite na našem web sajtu: www.automatskisistemi.rs

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 08-16h
- subota: 08-15h