Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STED COMMERCE D.O.O.

STED COMMERCE D.O.O.

Aluminijum i PVC Beograd

Korisne informacije

Sted commerce d.o.o. je počeo sa radom 1999. godine kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju PVC stolarije. Posle četiri godine poslovanja prerasli smo u preduzeće sa velikim brojem zaposlenih.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja fasadne stolarije od profila nemačkih proizvođača. Počeli smo prodaju sigurnosnih vrata u cilju povećanja bezbednosti objekta. Bezbednost je još bolja ugradnjom kvalitetnog okova u procesu proizvodnje vrhunske PVC stolarije. U mogućnosti smo da Vam ponudimo aluminijumske ograde i gelendere koji zadovoljavaju najviše estetske i funkcionalne kriterijume.

Da bismo se približili našim kupcima i prilagodili uslovima na tržištu ponudu smo upotpunili vrhunskim elementima za izradu ograda i gelendera. Elementi su vrhunskog kvaliteta, obezbeđuju dugotrajnost i upotpunjuju estetiku eksterijera i enterijera Vaših objekata.

Posedujemo sertifikate za sve komponente koje ulaze u sastav gotovog proizvoda. Upotrebom unapređenih elemenata postiže se ušteda energije i do 60% u odnosu na klasičnu drvenu stolariju.

Sted Commerce izvodi građevinske radove, adaptacije i renoviranja stanova, lokala i prostora (voda, struja, keramika, kanalizacija, parket, laminat) po sistemu ključ u ruke.

Foto