Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOSTEL WAKE UP

HOSTEL WAKE UP

Apartmani Beograd

Korisne informacije


Novootvoreno mesto u Beogradu gde bismo želeli da Vam ponudimo najbolji smeštaj.

Hostel “Wake Up” radi od decembra 2014. godine i nadamo se da ćemo i ubuduće nastaviti da kvalitetno uslužujemo. Ovo mesto je idealno za sve putnike, porodice i grupe. Posle mnogo putovanja svetom rešili smo da otvorimo privatan smeštaj u Beogradu i eto nas: možemo sa Vama podeliti priče iz naših putovanja, priuštiti Vam najbolje prenoćište u gradu, naučiti Vas o istoriji istog kao i o zemlji Srbiji i dati Vam lepe uspomene iz Beograda. Naravno, sve to sa osmehom!

Hostel “Wake Up” smešten je u centru Beograda, u glavnoj zoni dobrog provoda i blizu svih najznačajnijih atrakcija kao što su Beogradska tvrđava, Kalemegdan, Knez Mihajlova ulica i Trg Republike. Sve prevozne stanice su blizu nas, a linija sa aerodromom se nalazi na samo pet minuta. Ovo je dakle idealno mesto ako dolazite u Beograd kolima, autobusom, vozom ili avionom. Ako nam dolazite kolima za Vas imamo privatan parking. U svakom slučaju naše osoblje Vas može dočekati gde god da stižete i dovesti do našeg hostela.

U hostelu imate izbor između privatne sobe i spavaonica. Možete da birate među mnogim sobama različitih boja. Pošto smo smešteni u centru Beograda sa ponosom možemo reći da nudimo visok nivo komfora sa ličnom uslugom. Savremeni i moderni, trudimo se da u opuštenoj atmosferi ponudimo prijatan boravak u hostelu.

Naše raspoloženo osoblje vredno radi i prema klijentima se odnosi sa poštovanjem i profesionalizmom. Naš cilj je da se osećate kao kod kuće i da Vam damo sjajnu društvenu atmosferu kao i dobar odmor posle prometnog dana. Naši recepcionisti su ljudi sa kojima će Vam biti prijatno da sarađujete u otkrivanju svega što Beograd ima da ponudi.

Naša vrata otvorena su ljudima iz bilo kog dela sveta i svih godišta.

Čekamo Vas!

Probudite se kod nas i bićete srećni u Beogradu!

Foto

HOSTEL WAKE UP Apartmani Beograd
HOSTEL WAKE UP Apartmani Beograd
HOSTEL WAKE UP Apartmani Beograd