Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
APOTEKA SUNCE PHARM

APOTEKA SUNCE PHARM

Apoteke Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Sreda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedelja 08:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 46, 79 Ada4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Zdravstvena ustanova apoteka Sunce Pharm osnovana je pre mnogo godina, a naše apoteke se nalaze na pet lokacije u Beogradu. Asortiman naše apotekarske ustanove je koncipiran tako da posvećuje pažnju svakom segmentu društva i u potpunosti može da zadovolji potrebe svih starosnih struktura.

 

Pored standardnih lekova, u našoj ponudi nalaze se i preparati koji deluju preventivno na mnoge bolesti savremenog društva: grip, prehlade, alergije, kardiovaskularne bolesti, osteoporoza, dijabetes.

Naše stručno i profesionalno osoblje uvek je spremno da Vam pruži sve neophodne informacije o najsavremenijim medicinskim sredstvima i lekovima za prevenciju i lečenje.

U našim apotekama nalazi se kompletan asortiman namenjen prevenciji i poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja. Pored lekova, kod nas možete pronaći i aparate, kao što su merač krvnog pritiska, šećera u krvi, inhalatore i aparate za merenje temperature poznatih domaćih i svetskih brendova.

Od programa koji su najaktuelniji izdvojili bismo naš program za najmlađe, u okviru koga se pored pelena, vlažnih maramica, cucli, flašica, hrane i kozmetike za bebe i decu, lekova za ublažavanje i otklanjanje grčeva, nalaze i igračke, kao i pokloni za mališane.

Naravno, našu pažnju smo posvetili i svim mamama, sadašnjim i budućim, koje u našoj apoteci mogu pronaći sve od vitamina i pojaseva, preko programa za dojilje, do suplemenata koji će Vaš porođaj učiniti lakšim, a Vas spremnijim na taj korak.

Za sve Vas koji posebnu pažnju posvećujete svome telu, licu ili kosi nudimo veliki izbor kvalitetnih kozmetičkih preparata poznatih proizvođača Eucerin, Bioderma, Vichy, Avene kozmetika. Naši programi su podjednako posvećeni nezi kako ženske, tako i muške kože. Nudimo Vam širok asortiman proizvoda za negu masne, suve ili osetljive kože, kao što su proizvodi za tuširanje, kupanje, manikir, pedikir, piling, šampone, vitamine, pene, gelove, balzame, lakove, kao i sredstva protiv opadanja kose.

Stres, napetost i nervoza su najčešći uzročnici brojnih zdravstvenih problema. Efikasni preparati za smirenje koje možete pronaći u našoj apoteci pomoći će Vam da se oslobodite štetnih uticaja stresa na Vaš svakodnevni život, bez stvaranja zavisnosti. Preparati sa smirenje koje Vam nudimo predstavljaju veoma prirodan način da zaustavite nesanicu, lupanje i preskakanje srca, kao i visok krvni pritisak.

Jedan od naših specijalnih programa je propolis program gde za Vas izdvajamo samo kvalitetne i delotvorne čajeve, sprejeve, tablete, kreme i gelove. Naravno, tu smo za Vas ukoliko imate probleme sa venama, hemoroidima, kostima, mišićima, zglobovima, alergijama, cirkulacijom, prostatom, dijabetesom, holesterolom i dr.

Preparati za srce i krvne sudove se upotrebljavaju kako bi se doprinelo pravilnom radu srčanog mišića, regulisanju krvnog pritiska i pravilnog srčanog ritma. Pravilan rad srca obezbeđuje dobru cirkulaciju koja je uslov dobrog zdravlja. Prirodni preparat za srce i krvne sudove utiče na smanjenje holesterola i povećanje elastičnosti krvnih sudova, čime doprinosi jačanju Vašeg organizma, jer mladi smo i zdravi smo onoliko koliko su nam krvni sudovi elastični.

Za Vaš siguran i lak korak, u našoj ponudi je i anatomska obuća Grubin koja objedinjuje kvalitet, udobnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala. U našoj dobro snabdevenoj apoteci možete pronaći i sredstva za zaštitu od ujeda insekata, kao i sredstva posle ujeda komarca, ose, krpelja i dr. Takođe, nudimo Vam i širok asortiman proizvoda za saniranje promena na koži, kao što su bradavice, kurje oči, herpes, ožiljci, gljivice, opekotine.

Apoteka Sunce Pharm nudi Vam mogućnost da u našoj zdravstvenoj ustanovi podignete lekove na recept.

Apoteke Sunce Pharm Beograd.

Foto

APOTEKA SUNCE PHARM Apoteke Beograd
APOTEKA SUNCE PHARM Apoteke Beograd
APOTEKA SUNCE PHARM Apoteke Beograd

Vrste plaćanja

Kartice