Zatvori
AUTOSIGURNOSNI ŠAPA SYSTEM IGLA-KLIN Auto alarmi Beograd translate.Član 5 godina

AUTOSIGURNOSNI ŠAPA SYSTEM IGLA-KLIN

Auto alarmi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 65, 74, 75

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

MEHANIČKA ZAŠTITA
Šapa System je najsigurniji sistem zaštite automobila. Postavljanjem ovog sistema onemogućava se odvoženje vozila, odvlačenje sajlom kao i bilo kakvo guranje i pomeranje vozila.

ELEKTRONSKA ZAŠTITA
Auto alarmi predstavljaju osnovni i najčešći vid zaštite automobila. U kombinaciji sa mehaničkom zaštitom i izmeštanjem OBD-konektora predstavljaju nerešivu prepreku za kradljivce automobila.

NOVO! NOVO! NOVO!

MUL-T-LOCK klin-igla

Novi savršeniji sistem mehaničke zaštite najnovije generacije, postavlja se direktno na vreteno volana. Prilikom montaže vreteno se ne oštećuje,volan se ne skida i sistem se ne povezuje na elektroniku automobila.

MUL-T-LOCK je ORIGINAL Izraelska brava izrađena od najtvrđeg ,kaljenog čelika,u kompletu sa dva ključa i magnetnom karticom sa jedinstvenim vašim kodom.

Za nama je 20 godina rada u kojima nije zabeležen ni jedan slučaj krađe,ni reklamacija bilo koje vrste,a o kvalitetu samog sistema svedoče i mnogobrojne domaće i inostrane prestižne nagrade.

Šapa system igla-klin ne narušava izgled enterijera.Za njegovu upotrebu koristi se samo ključ koji pokreće mehaničku bravu specijalne konstrukcije.Brava se ne može češljati,lomiti ni deaktivirati na bilo koji način,osim upotrebom ključa.

Posebnu sigurnost daje činjenica da je brava potpuno mehanička(isključena je mogućnost samozaključavanja),kao i to da sam ključ ima neograničeni broj kombinacija,zbog čega nema ponavljanja serija.

Iz gore navedenog proizilazi da se i pored ugradnje Šapa systema igla-klin i MUL-T-LOCK brave ne gubi garancija na nove automobile.

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate