AS DVA DOO

Auto delovi Beograd

Adresa: Koste Abraševića 39 (ugao sa Gospodina Vučića), Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2438-365, 011/2438-419, 063/215-549
E-mail: milovanovictanjarenoas@gmail.com
Sajt: www.renaultdelovias.com

4/ 5stars

NOVO!
"PLAĆANJE ČEKOVIMA NA RATE I KARTICAMA NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE!

Preduzeće Reno AS prisutno je na tržištu od 2000.godine i bavi se uspešno prodajom delova za sva vozila iz programa Renault i Dacia. Tako se u našoj ponudi nalaze Reno 4 delovi, Reno 5 delovi, Reno 19 delovi, Reno Espace delovi kao i delovi za druge modele starijieg Reno programa.

U našem asortimanu su originalni delovi za Renault, kao i Dacia delovi, a u ponudi su pored toga nalaze delovi renomiranih francuskih brendova SNR, Sasic, Record, ELF ulja i Valeo delovi. Ponuda preduzeća Reno AS obuhvata i kvalitetne zamenske delove najboljih evropskih proizvođača.

Reno AS prodajni objekat se nekada nalazio u Bulevaru kralja Aleksandra 433 (ugao sa Ustaničkom), da bi se u 2011. godini otvorio nov, prostraniji i moderan objekat u ulici Koste Abraševića 39 (ćošak sa Gospodara Vučića 245). U tom objektu trenutno su Reno delovi zastupljeni sa preko 5000 artikala na stanju, a taj lager se stalno uvećava prateći u potpunosti zahteve tržišta. Za sve proizvode kupljene u našoj radnji dajemo garanciju na originalnost i kvalitet, a postoji i mogućnost zakazivanja ugradnje u servisima sa kojima imamo saradnju, čime stičete garanciju na kompletno ugrađen deo. Mogućnost plaćanja auto delova skoro svim karticama, kao i čekovima građana na više rata. Mogućnost poručivanja delova, robu šaljemo brzom poštom na teritoriju čitave Srbije.

Radno vreme:

- ponedeljak- petak: 8-18h
- subota: 8-14h