Zatvori
JAPAN AUTO Auto delovi Beograd translate.Član 20 godina

JAPAN AUTO

Auto delovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 20

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Japan Auto servis je specijalizovani servis za popravku i održavanje Mitsubishi vozila koji se nalazi na adresi Mirka Sandića 10, na teritoriji opštine Zvezdara. Zahvaljujući tradiciji dugoj 30 godina, Japan Auto vam nudi širok asortiman usluga za sva Mitsubishi vozila. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu za dijagnostiku i servis vozila, a znanje i iskustvo naših majstora, presudno je za brzu i efikasnu popravku Vašeg automobila.

Japan Auto Vam nudi sledeće usluge:

Auto mehanika
Auto elektrika
Auto limarija
Farbanje vozila
Dijagnostika
Pregled vozila - defektaza (konstatacija kvara na vozilu)
Rezervni Mitsubishi auto delovi

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu polovnog Mitsubishi automobila i želite da steknete uvid u njegovu ispravnost, Japan Auto servis nudi Vam uslugu kompjuterske dijagnostike. Takođe, kod nas je moguće izvršiti pregled Vašeg Mitsubishi vozila, za utvrđivanje njegovih performansi.

Tehnike popravke koje smo usavršavali godinama unazad omogućile su nam da Vaše Mitsubishi vozilo dovedemo u vozno stanje u rekordnom roku. Zahvaljujući kvalitetu naših usluga za kratko vreme smo stekli poverenje velikog broja klijenata koji nas rado preporučuju svojim prijateljima.

Kada je reč o farbanju i limarskim radovima, posebnim pristupom trudimo se da zadovoljimo Vaše kriterijume po pitanju preciznosti i odgovornosti pri radu. U specijalnim komorama za farbanje, Vašem Mitsubishi vozilu, ćemo nakon limarskih radova, vratiti njegov stari izgled i podariti novi sjaj.

U našoj ponudi nalaze se auto delovi za Mitsubishi vozila, po izuzetno pristupačnim cenama. Naš prodajni asortiman obuhvata kvalitetne originalne rezervne delove za Vaša Mitsubishi vozila.

Vaše najbolje rešenje kada je reč o Mitsubishi vozilima. Tu smo zbog Vas.

Foto