Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MONTEREY

MONTEREY

Auto delovi Beograd

Korisne informacije

Preduzeće za prodaju rezervnih delova za opelova vozila Monterey d.o.o. počelo je sa radom 1995. godine kao prodavnica opelovih autodelova pod nazivom OPEL DELOVI.

Posle pet godina prerasta u preduzeće koje direktno uvozi i prodaje autodelove za sva Opelova vozila.
Lokacijski prodavnica je smeštena iznad autoputa Beograd - Niš što olakšava dolazak kako vozačima opela koji su van, tako i onima iz Beograda.

Isto tako blizina Kalenić pijace sa druge strane, blizina stanice autobusa br.31 i podatak da kroz ulicu prolaze linije gradskog saobraćaja 25 i 26 odgovara onima koji nisu u mogućnosti da dođu svojim opelom.

Na prvom mestu nam je kvalitet autodelova i usluga, kao i što veći asortiman opelovih delova za koji se trudimo da se uvećava iz dana u dan. Za to se brine obučen kadar. Trudimo se da znanje koje smo stekli tokom godina rada sa delovima za opelova vozila primenimo u svakodnevnom radu kako bi smo kupcu pomogli ponekim korisnim savetom i što je najvažnije preciznom uslugom. Drugim rečima trudimo se da stranka dobije deo koji je baš za njen opel, a ne neki drugi tip opela, na taj način što uzimamo sve potrebne podatke o pomenutom opelovom vozilu: br.motora, šasije i koristeći računar i adekvatni program dolazimo do pravih podataka.

Osim toga na raspolaganju su i tri telefonske linije tako da su situacije da neka od njih dugo bude zauzeta svedene na minimum. Što se tiče samih autodelova uvezeni su iz Nemačke te su isti prošli veliki broj kontrola dok nisu stigli do nas. Svaki deo zadovoljava standard ISO 9001.

Mali broj reklamacija, bolje reći zanemarljiv, najbolje govori o tome.

Foto

MONTEREY Auto delovi Beograd
MONTEREY Auto delovi Beograd
MONTEREY Auto delovi Beograd