Zatvori
AUTO ELEKTRIČAR VANOLI RADOJE Auto električari Beograd translate.Član 20 godina

AUTO ELEKTRIČAR VANOLI RADOJE

Auto električari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 26

Dodatne Lokacije

Profesionalna popravka svih putničkih automobila da biste očuvali performanse i sigurnost vašeg putničkog automobila, potrebna vam je pouzdana i iskusna radionica koja se brine o svim aspektima vašeg vozila. Naša automehaničarska radionica posvećena je vašem automobilu, pružajući sveobuhvatnu uslugu koja uključuje popravku i održavanje.

Sve auto električarske usluge

Električni sistemi u vašem vozilu su srce i nervni sistem automobila. Bez obzira da li se suočavate s problemima u električnom sistemu, baterijom, alternatorom ili želite unaprediti električarske performanse, mi smo tu da vam pomognemo. Nudimo sveobuhvatne električarske usluge koje će osigurati da vaš automobil bude u savršenom stanju.

Štelovanje farova

Ispravno podešeni farovi su ključni za vašu bezbednost na putu.

Zamućeni, nepropisno postavljeni farovi mogu smanjiti vidljivost i povećati rizik od nesreće. Kod nas ćete pažljivo izbalansirati i pravilno podesiti vaše farove kako bi osigurali optimalnu svetlosnu efikasnost. Bez obzira na marku ili model vašeg automobila, možete se osloniti na nas da ćemo osigurati da vaši farovi budu savršeno kalibrirani.

Kontrola svetlosne signalizacije pre tehničkog pregleda nikada ne dozvolite da neispravna svetlosna signalizacija stoji između vas i prolaska tehničkog pregleda. Naša usluga kontrole svetlosne signalizacije obezbediće da svi vaši svetlosni uređaji, uključujući farove, migavce i kočiona svetla, budu u potpunom radnom stanju. Ovo će vam uštedeti vreme i stres, osiguravajući da vaš automobil zadovoljava sve tehničke zahteve.

Ne čekajte da se problemi sa vašim automobilom pogoršaju. Kontaktirajte nas danas i prepustite vaš automobil u ruke profesionalaca koji su stručni u popravci svih putničkih automobila, električarskim uslugama, štelovanju farova i kontroli svetlosne signalizacije pre tehničkog pregleda. Vaša sigurnost na putu je naš prioritet.

Foto