Zatvori
DELTA ELECTRONIC Auto elektronika Beograd translate.Član 10 godina

DELTA ELECTRONIC

Auto elektronika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Na zakazivanje
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

NAJPOVOLJNIJE KASKO OSIGURANJE VOZILA. 
Dodatni popust sa kompletnom zaštitom Delta Electronic. 
Sve na jednom mestu, brzo i efikasno.

DELTA ELECTRONIC Security Systems

U vremenu ubrzanog tehnološkog razvoja auto industrije i usavršavanju samih automobila sve je češća pojava savršenijih načina krađe vozila. Napredak elektronike na vozilima proizveo je novu generaciju kradljivaca koji su uz pomoć kompjuterske opreme usavršili tehniku savladavanja konvencionalnih sistema zaštite pa se čak stiče utisak da efikasna zaštita i ne postoji. Međutim proučavanjem nedostataka postojećih sistema zaštite sa dvadesetogodišnjim iskustvom u toj oblasti došli smo do rešenja koja obezbeđuju maksimalnu sigurnost vozila a i samog vlasnika u rizičnim situacijama kao sto su krađa vozila na parkinzima ili pokušaj otmice na ulici. Pošto se u praksi pokazalo da svi konvencionalni, serijski i fabrički sistemi koji se najčešće ugrađuju u vozila nisu naročito efikasni, javlja se potreba za specificnim, unikatnim sistemima zaštite koji se prilagođavaju korisniku i određenom modelu automobila.

Svaki DELTA ELECTRONIC sigurnosni sistem je temeljno i unikatno osmišljen te je izbegnuta mogućnost sabotaže i neutralisanja zaštite na uobičajen i najčešći način.

Zaštitni sistemi DELTA ELECTRONIC su kombinacija više podsistema, komponenti elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke zaštite A-T-LOCK klina igle za zaključavanje volana ukomponovanih na specifičan, kreativan i unikatan način. Višestruka elektronska i mehanička zaštita (koju čine 7-15 komponenti) pokriva sve ranjive tačke na vozilu i tako čini neraskidivim lanac koji u startu demorališe potencijalne lopove, te štiti vozilo ne samo od krađe već i od oštećenja nastalih prilikom samog pokušaja. Automobil je zaštićen i od neovlašćenog pokretanja čak i kada bi lopov posedovao originalni ključ i daljinski upravljač od vozila i alarmnog sistema. Zaštićen je od šlepovanja, guranja i od otmice na semaforu dok motor radi čak, i kada vlasnik nije uspeo da išta preuzme da bi to sprečio.

Prednost DELTA ELECTRONIC sistema zaštite je što se pokušajem sabotaže nekog dela dodatno onemogućava pokretanje vozila i dodatno otežava pokušaj krađe skraćujući vreme pokušaja na minimum. Dodatnu zaštitu pruža i automatsko uključenje koje smanjuje i rizik od greške ljudskog faktora i zaboravnosti.

Takodje velika prednost DELTA ELECTRONIC SISTEMA se ogleda u tome sto ne koristi CAN-BUS digitalnu komunikacijsku vezu sa kompjutera automobila te je time izbegnuta mogucnost da zbog nekog kvara na alarmu dodje do poremećaja elektronike ili brisanja softvera iz centralnog računara na vozilu. Dodatno se onemogućava da lopovi preko kompjutera isključe alarm, stoga je izbegnuta mogućnost da zbog eventualnog kvara na sistemu vozilo ostane na putu. Takođe, sistem je maksimalno pouzdan, nema reklamacija i ne utiče na fabričku garanciju vozila.

DELTA ELECTRONIC SISTEM je takodje priznat od strane vise osiguravajućih i auto kuća kao standard ozbiljne zaštite. Jos jedna specifičnost DELTA ELECTRONIC sistema zaštite je što se radi u ograničenoj količini i maloj seriji da bi se izbegla hiperprodukcija koja neminovno vodi slabljenju sistema zaštite.

DELTA ELECTRONIC SISTEM zaštite se ugrađuje kako u visoku klasu vozila, koja je najugroženija od krađe (AUDI, PORSCHE, VW, BENTLEY, MERCEDES, BMW,…) tako i u jeftiniju klasu vozila (RENAULT, CITROEN, SEAT, SKODA, PEUGEOT, OPEL itd.) pošto se ne može egzaktno reći šta se uopšte ne krade.

MEHANIČKA ZAŠTITA VOZILA A-T-LOCK IGLA KLIN - (A-nti T-heft LOCK) za zaključavanje volana je vrhunska mehanička zaštita koja je naročito efikasna u kombinaciji sa elektronskom zaštitom. Blokira vratilo upravljača onemogućavajući okretanje volana, samim tim šlepovanje, guranje i upravljanje vozilom. Estetski ne narušava enterijer i funkcije vozila. Jednostavno se zaključava za sekundu a za otključavanje je potrebno 2 sekunde, naravno ako posedujete ključ. Za sistem se daje dozivotna garancija jer je nepotrebno održavanje, pošto nema potrošnih delova jer se ne javlja sila trenja prilikom korišćenja.

A-T-LOCK IGLA KLIN sistem za zaključavanje volana je patent firme DELTA ELECTRONIC, te je zaštićen žigom u Zavodu za intelektualnu svojinu pod registarskim brojem 61553, u patentnom zavodu je uveden pod brojem p-2010/0016 i poseduje sertifikate bezbednosti i funkcionalnosti pod brojem 612-22-9/09 i 612-22-190/09 sa mašinskog fakulteta. Ovo naglašavamo zbog čestog kopiranja A-T-LOCK brave i usled nestručne montaže dešavaju se oštećenja na automobilima, te se stvara nepoverenje kod ljudi koji nisu informisani da svaka “IGLA” ili “KLIN” nije A-T-LOCK IGLA KLIN za zaključavanje volana. Posebno je bitno ispoštovati proceduru ugradnje jer zbog delikatnosti upravljačkog si-stema bilo kakva improvizacija od strane nestručnog lica može proizvesti ozbiljne po-sledice po vozača i vozilo.

Servis DELTA ELECTRONIC se takođe bavi popravkom svih elektronskih i elektromehaničkih kvarova na vozilima novije generacije, koji zahtevaju iskustvo i profesionalno poznavanje rada elektronskih sistema.

 

Ovaj tekst, fotografije kao i logo, su zakonom zaštićena intelektualna svojina preduzeća SZR Delta electronic.
Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, objavljivanje celine ili delova ovog teksta je kažnjivo po zakonu.