AUTO GUME GUMEX

Auto gume Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 451, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2862-992, 064/1599-454
E-mail: vulkanizergumex@yahoo.com
Sajt: www.gumex.co.rs

4/ 5stars

VULKANIZERSKA RADNJA I AUTOPERIONICA GUMEX

Vulkanizerska radnja GUMEX koja se nalazi na Bulevaru kralja Aleksandra 451 (preko puta OMV pumpe) nudi veliki izbor novih, polovnih i protekt guma svih dimenzija: - Michelin, Pirelli, Sava, Tigar, Continental, Goodrich, Goodyear, Barum, Fulda.

Kod nas možete naći veliki izbor aluminijumskih i čeličnih felni, kao i naručiti odgovarajuće felne. Vršimo sve vulkanizerske usluge, uz kupljene gume besplatna montaža i balansiranje. Dajemo poseban popust za firme, taksiste i stalne klijente. Pružamo mogućnost zakazivanja vulkanizerskih usluga kao i skladištenje zimskih/letnjih guma u našem magacinu.

Pored vulkanizerske radnje, u sklopu GUMEX-a se nalazi i Autoperionica GUMEX u kojoj po najpovoljnijim uslovima možete održavati vaše vozilo, uz pouzdanost i stručnost zaposlenih. Radno vreme vulkanizerske radnje i autoperionice GUMEX je svakim radnim danom od 08 do 20h, subotom od 09 do 19h, a nedeljom od 09 do 16h. Poverenje i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svuda kreni, u GUMEX skreni. Sa GUMEX-om nema zime.