Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GRIFFIN CAR SERVICE

GRIFFIN CAR SERVICE

Auto klime Beograd

Korisne informacije

Auto servis "Griffin car service d.o.o." nalazi se u naselju Medaković  III, u neposrednoj blizini okretnice trolejbusa 29 i autobusa 18. Sa željom da vlasnicima motornih vozila različitih marki omogućimo da kod nas dobiju kompletnu uslugu po pitanju popravke, servisa i održavanja njihovog vozila, svoje poslovanje usmerili smo upravo u tom pravcu. Nudimo usluge vezane za kompjutersku dijagnostiku, elektriku, elektroniku i mehaniku, kao i servisiranje auto klima. Za sve usluge koristimo se najsavremenijom opremom s upotrebom isključivo originalnih delova.Takođe, vršimo i ugradnju plinskih uređaja  za sve vrste vozila.

Domen naših usluga je:

- servis vozila
- auto dijagnostika
- auto mehanika
- auto elektrika
- ugradnju i podešavanje auto gasa
- popravak i punjnje klime
- prodaja auto delova
- auto klime

Automehaničar "Griffin car service d.o.o." nudi Vam brzu i efikasnu zamenu ulja, filtera, antifriza i kočnog ulja na Vašem automobilu. Blagovremena zamena, omogućiće Vašem vozilu nesmetan rad, a Vama sigurnost pri vožnji. Vaš najbolji izbor, kada Vam zatreba automehaničar.

Savremenim metodama i pristupom auto dijagnostike, utvrdićemo gde je nastao kvar na Vašem vozilu i stručno pristupiti njegovom rešavanju. Auto dijagnostika je usluga koja obuhvata niz mera i postupaka kojima se tačno utvrđuje šta je neispravno na vozilu, šta treba uraditi da bi vozilo bilo popravljeno (zamena dela, podešavanje, čišćenje...) i po mogućnosti šta je uzrokovalo kvar (da se kvar ne bi ubrzo ponovio).. Zamena dela, podešavanje, čišćenje i drugi postupci koji će Vašem automobilu obezbediti besprekoran rad.

Autoservis u Beogradu "Griffin car service d.o.o." vrši auto dijagnostiku na sistemima:

- za ubrizgavanje benzina i gasa (MPI, SPI, Motronic, Jetronic, LPG/TNG sekvencijalni sistemi: APOLO, BIPOWER, BLUPOWER, FOBOS, LANDI-RENZO, AC, VIALLE, KOLTEC-NECAM, ICOM JTG...)

- za ubrizgavanje na dizel motorima (EDC, pumpa-brizgaljka, common rail)

- sistemima stabilnosti (ABS, ASR, ESP, TC...)

- klima uređajima i uređajima za dodatno grejanje (automatske i ručne klime, WEBASTO, EBERSPRACHER)

- sistemima komfora (centralne brave, centralni računari UCH, BSI...)

- sistemima za pasivnu bezbednost (vazdušni jastuci (airbag), zatezači pojaseva, SRS...)

Kako bi odgovorio na zahteve svojih klijenata automehaničar " Griffin car service d.o.o. " u svom asortimanu proizvoda ima zavidan broj kvalitetnih rezervnih delova za različite marke automobila. Veoma uspešno ostvarili smo saradnju sa uvoznicima pomenutih auto delova, što nam omogućava da Vam ponudimo pristupačne cene naših proizvoda.

Potpuno nezavisno od performansi Vašeg vozila, kada se odlučite za ugradnju auto gasa, tim naših strucnih majstora rado će Vam izaći u susret. Ugradnjom auto gasa produžićete radni vek Vašeg motora i motornog ulja.

Autoservis " Griffin car service d.o.o. " nudi Vam takođe uslužno punjenje auto klime. Optimalna temperatura u Vašem vozilu moguća je prisustvom ispravne auto klime u istom. Punjenje auto klime freonom, u našem servisu stvoriće idealne uslove za prijatnu vožnju u Vašem vozilu.

Foto