Zatvori
MK AUTO Auto lakireri Beograd translate.Član 10 godina

MK AUTO

Auto lakireri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 47, 42, 94, 50, 59, 37

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

MK AUTO smešten je u ulici Miška Kranjca 2a u Rakovici. Karakterišu nas ne samo najpristupačnije cene u gradu, već i dugogodišnje radno iskustvo koje Vam garantuje najviši kvalitet usluga. U svakom trenutku smo spremni da se suočimo sa bilo kakvim izazovom.

U MK AUTO nudimo Vam sledeće usluge:
- Farbanje automobila
- Popravke branika
- Radovi vezani za limariju
- Varenje plastičnih branika

Kada je reč o popravkama branika nudimo Vam usluge izuzetnog kvaliteta zahvaljujući čemu Vaše vozilo može ponovo izgledati kao novo čak i ako je pretrpelo oštećenja. Zahvaljujući veštini i iskustvu naših majstora, možemo izvršiti popravke u najkraćem mogućem vremenskom roku uz besprekoran kvalitet usluge. Takođe možemo zavariti plastične branike i time Vam uštedeti novac i vreme koje biste utrošili na kupovinu novog.

Farbanje vozila, bilo da je reč o korekcijama ili kompletnom farbanju, vršimo u profesionalnim komorama za tu svrhu, koristeći samo najkvalitetnije boje i lakove. Vaše vozilo na taj način ponovo dobija sjaj i izgleda kao novo.

Nudimo i usluge malih i velikih popravki limarije, naravno koristeći samo najsavremenije tehnike i alate. Po završetku radova limarija Vašeg vozila biće u besprekornom stanju bez ikakvih tragova oštećenja. Takođe Vam obezbeđujemo i veoma efikasnu zaštitu boje od spoljašnjih uticaja.

Varenje i popravka plastičnih branika, farbanje vozila, auto limarija - sve to po najpovoljnijim cenama. Mi smo Vaš najbolji izbor ako želite perfektnu uslugu.

Iskreno Vaš, MK AUTO. Rakovica, Beograd. 


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate