Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO PERIONICA MIMA TEK

AUTO PERIONICA MIMA TEK

Auto perionice Beograd
  • Adresa: Bulevar Peka Dapčevića 18 (ex Kumodraška 208), prekoputa SBB, Voždovac
  • Telefon: 065/290-1445, 065/290-1442

Korisne informacije


Auto perionica Mima Tek nalazi se na Voždovcu nudeći Vam vrhunski kvalitet usluge pranja i čišćenja vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i visokom kvalitetu usluge, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem partnera, firmi i prodavaca vozila.

Zbog ubrzanog tempa života sve veći broj ljudi, veliki deo dana provede u automobilu koji usled gradske prašine i smoga, često zna da bude leglo virusa i bakterija. Istina je da higijena našeg automobila utiče na naše zdravlje, raspoloženje, kao i deo slike koje šaljemo o sebi.

Auto perionica Mima Tek nudi Vam sledeće usluge:

- hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila
- mašinsko pranje automobila
- poliranje automobila
- voskiranje
- poliranje farova

Auto perionica Mima Tek nudi Vam uslugu hemijskog pranja i čišćenja unutrašnjosti Vašeg automobila. Na taj način će efikasno biti uklonjena prašina, masnoća, mrlje, fleke i druge nečistoće koje se nalaze na sedištima i meblu Vašeg vozila. Upotrebom vrhunskih šampona i sredstava za pranje, učinićemo da enterijer Vašeg automobila ponovo zablista. Takođe, nakon svakog pranja koristimo parfem prijatnog mirisa, koji će produžiti osećaj svežine u Vašem vozilu.

Ukoliko je Vaš automobil izgubio nekadašnji sjaj ili ima ogrebotine i druga sitna oštećenja, pravo rešenje je poliranje i voskiranje automobila. Upotrebom najkvalitetnijih voskova, nakon ovog procesa Vaš automobil će izgledati lepše, ali će i biti zaštićen od spoljašnjih uticaja.

Takođe, u ponudi imamo i keramiku za zaštitu laka automobila.

Jedna od usluga koju Vam možemo ponuditi je i poliranje farova. Naime, automobilski farovi su svakodnevno izloženi različitim uticajima, koji skraćuju njihov vek trajanja i smanjuju performanse. Zahvaljujući ovom procesu, zamagljeni i požuteli farovi na Vašem automobilu postaće prošlost, a Vi ćete opet biti sigurni u vožnji.

Svim firmama koje imaju flotna vozila, auto perionica Mima Tek nudi posebne pogodnosti i popuste. Takođe, nudimo posebne pogodnosti i mogućnost plaćanja preko računa za sve uvoznike polovnih automobila (auto placevi). Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge, do sada smo ostvarili uspešnu saradnju sa velikim brojem firmi.

 

Foto

AUTO PERIONICA MIMA TEK Auto perionice Beograd
AUTO PERIONICA MIMA TEK Auto perionice Beograd
AUTO PERIONICA MIMA TEK Auto perionice Beograd

Video