Zatvori
AUTO PERIONICA MIMA TEK Auto perionice Beograd translate.Član 5 godina

AUTO PERIONICA MIMA TEK

Auto perionice Beograd
  • Adresa: Bulevar Peka Dapčevića 18 (ex Kumodraška 208), prekoputa SBB, Voždovac
  • Telefon: 065/290-1445, 065/290-1442
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

GSP

  • Autobus: 39

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

Specijalizovana auto perionica Mima Tek nalazi se na Voždovcu nudeći Vam vrhunski kvalitet usluge pranja i čišćenja vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i visokom kvalitetu usluge, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem partnera, firmi i prodavaca vozila.

Zbog ubrzanog tempa života sve veći broj ljudi, veliki deo dana provede u automobilu koji usled gradske prašine i smoga, često zna da bude leglo virusa i bakterija. Istina je da higijena našeg automobila utiče na naše zdravlje, raspoloženje, kao i deo slike koje šaljemo o sebi.

Auto perionica Mima Tek nudi Vam sledeće usluge:

- hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila
- mašinsko pranje automobila
- poliranje automobila
- voskiranje
- poliranje farova

Auto perionica Mima Tek nudi Vam uslugu hemijskog pranja i čišćenja unutrašnjosti Vašeg automobila. Na taj način će efikasno biti uklonjena prašina, masnoća, mrlje, fleke i druge nečistoće koje se nalaze na sedištima i meblu Vašeg vozila. Upotrebom vrhunskih šampona i sredstava za pranje, učinićemo da enterijer Vašeg automobila ponovo zablista. Takođe, nakon svakog pranja koristimo parfem prijatnog mirisa, koji će produžiti osećaj svežine u Vašem vozilu.

Ukoliko je Vaš automobil izgubio nekadašnji sjaj ili ima ogrebotine i druga sitna oštećenja, pravo rešenje je poliranje i voskiranje automobila. Upotrebom najkvalitetnijih voskova, nakon ovog procesa Vaš automobil će izgledati lepše, ali će i biti zaštićen od spoljašnjih uticaja.

Takođe, u ponudi imamo i keramiku za zaštitu laka automobila.

Jedna od usluga koju Vam možemo ponuditi je i poliranje farova. Naime, automobilski farovi su svakodnevno izloženi različitim uticajima, koji skraćuju njihov vek trajanja i smanjuju performanse. Zahvaljujući ovom procesu, zamagljeni i požuteli farovi na Vašem automobilu postaće prošlost, a Vi ćete opet biti sigurni u vožnji.

Svim firmama koje imaju flotna vozila, auto perionica Mima Tek nudi posebne pogodnosti i popuste. Takođe, nudimo posebne pogodnosti i mogućnost plaćanja preko računa za sve uvoznike polovnih automobila (auto placevi). Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge, do sada smo ostvarili uspešnu saradnju sa velikim brojem firmi.

 

Foto


Video