AUTO CENTAR STOJANOVIĆ

Auto saloni Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 225, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/6557-640 (centrala), 6557-650 (tehnički pregled), 6557-651 (servis), 6557-652 (salon-prodaja)
E-mail: acsmm@eunet.rs
Sajt: www.acs45.rs

4.5/ 5stars

AUTO CENTAR STOJANOVIĆ raspolaže prodajom i održavanjem motornih vozila - putničkog programa. Ovlašćeni smo smo prodavci i serviseri vozila marke ŠKODA I ZASTAVA.

U sklopu programa ŠKODA nudimo Fabiu, Oktaviu, Superb i Roomster u tri vrste opreme: classic, comfort i elegance. Garantni rok (fabrički) za sve modele je 10 godina za školjku, 3 godine za lak i 2 godine na kompletno vozilo.

Našim kupcima omogućujemo zamenu vozila po programu staro za novo.

Svim kupcima dajemo poklon pri kupovini vozila.

Vozila iz programa ŠKODA i ZASTAVA dajemo na kredit pravnim i fizičkim licima uz povoljne uslove. Takođe vozila se mogu kupiti na leasing. Vreme kreditiranja i leasing-a je od dve do pet godina po izboru kupca.

Iz ZASTAVA programa nudimo kompletan putnički program:
Jugo, Zastava 101 i Florida, kao i Zastava skala poly i florida poly.

U sklopu AUTO CENTRA STOJANOVIĆ je čitava linija za održavanje vozila:
limarska radionica, farbarska radionica, automehaničarska i autoelektričarska radionica, a posedujemo i tehnički pregled i nudimo kompletnu registraciju vozila sa osiguranjem i kasko osiguranjem: DDOR Novi Sad i Imperial Osiguranje.

Radimo sa svim osiguravajućim kućama (Dunav Osiguranje, DDOR Novi Sad, Imperial Osiguranje, Plava Tačka osiguranje) popravke vozila na garantno pismo - vozilo ostaje u našem servisu na popravci - a stranka donosi samo garantno pismo od svog osiguravajućeg društva.