Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 9℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 9℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO SERVIS BABAN

AUTO SERVIS BABAN

Auto servisi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 27, 27e, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Potreban automehaničar za poslove u auto servisu.
Zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 065 20 85 045.

Auto servis Baban pronaći ćete na teritoriji Mirijeva  u Beogradu. Postojimo i radimo već duži niz godina, tačnije od 1993. godine, kao odgovoran servis koji Vam na jednom mestu može pružiti široku paletu usluga servisiranja i održavanja na vozilima marke Audi, Folksvagen, Seat, Opel, Škoda, Fiat. Auto servis Baban Mirijevo Vam obezbeđuje i sve rezervne delove od renomiranih svetskih proizvođača.

Na usluzi smo Vam kada Vašem vozilu zatreba:

- auto dijagnostika
- auto elektrika
- auto mehanika
- mali auto servis
- veliki auto servis

MALI SERVIS
Auto servis Baban nudi usluge malog servisa za sve vrste automobila, organizovanog tako da štedi Vaše vreme i novac. Nudimo osnovne usluge servisiranja svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu kao što su: zamena ulja, svih filtera i tečnosti, delova kočionog sistema, akumulatora, svećica i drugih delova. Auto dijagnostika reset servisnih intervala na svim tipovima vozila.

VELIKI SERVIS
Kod pravilnog održavanja automobila važno je obratiti pažnju na tzv. "veliki servis". Veliki servis propisan je od proizvođača po pređenim kilometrima ili na vremenski period. Auto servis Baban nudi usluge velikog servisa, pri čemu se mjenjaju delovi kao što su zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu itd. Ovaj servis ima jako bitnu ulogu u sprečavanju velikih kvarova na motoru, pa je potrebno da ga izvrši stručno lice sa kvalitetnim delovima. Nije preporučljivo prekoračiti propisane kilometre, posebno kod dizelskih motora, jer su pod uticajem puno većih opterećenja i vibracija nego benzinski motori. Pucanje ili preskakanje zupčastog kaiša može prouzrokovati veliku štetu na motoru, pa je važno pridržavati se servisnih uputstava od proizvođača.

AUTO MEHANIKA
Auto-mehanikom se bavimo od samog osnivanja servisa. Naš tim čine mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom. Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju našeg tima. Mehaničarske usluge vršimo na svim tehničkim sistemima svih tipova i marki putničkih vozila. Vršimo popravku i reparaciju svih vrsta motora, menjača, diferencijala i delova trapa.
O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa iz godine u godinu.

AUTO ELEKTRONIKA
Naše usluge pokrivaju kompletne popravke u sistemima elektronike na motornim vozilima uključujući i sisteme za ubrizgavanje gorivom. Sve kvarove na glavnim računarima vozila (motorni računar, računar ABS-a, računar AIR BAG-a...), kao i na svim ostalim elektronskim uređajima i modulima rešavamo nakon efikasne dijagnostike i zamene originalnim delovima i komponentama.

AUTO DIJAGNOSTIKA
Svako novije vozilo ima ugrađen elektronski sistem koji zahteva kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Kod nastanka kvara, elektronski sistem pamti informaciju kao grešku i povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser ima tačnu informaciju o kvaru.
Uređaji koji se koriste u našem servisu omogućavaju čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima.

Auto-servis Baban vrši kompletnu dijagnostiku svih serija automobila. Posedujemo originalnu kompjutersku dijagnostiku, poslednje generacije. Naši uređaji za dijagnostiku i programiranje vozila, preporučeni su od zvaničnih distributera. Nudimo Vam uslugu programiranja, kodiranja po naprednim standardima. Naši uređaji podržavaju poslednje generacije automobila. Pratimo savremene trendove i ulažemo u tehničku opremljenost, kao i u stručno usavršavanje našeg tima i na taj način pružamo kvalitetnu uslugu iz oblasti auto-dijagnostike.

Vama na usluzi.
Auto servis Baban Zvezdara, Beograd.

 

Foto

AUTO SERVIS BABAN Auto servisi Beograd
AUTO SERVIS BABAN Auto servisi Beograd
AUTO SERVIS BABAN Auto servisi Beograd