AUTO SERVIS LEDINE NBG

Auto servisi Beograd

Adresa: Surčinska 7b, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/318-56-54, 216-52-51, 318-56-54 (fax)
E-mail: autoservisledine@mts.rs

4.5/ 5stars

AUTO SERVIS LEDINE je osnovan 1991. godine, nalazi se u Novom Beogradu na putu za Ledine i Surčin, oko 1km udaljen od blokova 45 i 61. AUTO SERVIS LEDINE je specijalizovan za popravku vozila svih stepena oštećenja. O kvalitetu našeg rada najbolje govore mnogobrojni korisnici. AUTO SERVIS LEDINE ima posebne ugovore o saradnji sa Dunav Osiguranjem, Trigkav, Milenijum, UNIQA, Delta Generali Osiguranjem iz Beograda, kao i Takovo Osiguranjem iz Kragujevca, tako da stranka donosi samo garantno pismo od svog osiguravajućeg društva.

AUTO SERVIS LEDINE u svom sastavu ima kompletnu liniju za popravku vozila. LIMARSKA RADIONICA sa radnim stolom (šablonom) i svim neophodnim mernim instrumentima. MEHANIČARSKA RADIONICA sa svim potrebnim alatima.

AUTO SERVIS LEDINE u sklopu farbarske radionice poseduje komoru za lakiranje marke USI ITALIJA - nove generacije po svim ekološkim i drugim standardima. Dimenzije komore omogućavaju rad na svim vozilima u saobraćaju, kao i farbanje KOMBIJA SVIH VELIČINA.

U svom radu servis koristi boje i lakove poslednje generacije firme LECHLER.

AUTO SERVIS LEDINE svojim strankama obezbeđuje i sopstvenu šlep službu na celoj teritoriji naše zemlje.
Bez obzira na stepen oštećenja vozila u AUTO SERVISU LEDINE možemo ga vratiti u prvobitno stanje.
Vršimo nabavku i ugradnju svih neophodnih delova.

AUTO SERVIS LEDINE raspolaže velikim parkingom i fizičkim obezbeđenjem 24 časa dnevno.
Vama na usluzi AUTO SERVIS LEDINE.

Uverite se u kvalitet našeg rada. Radno vreme servisa je svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 09,00 do 17,00 časova.