AUTO ŠKOLA ČIGRA

Auto škole Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 27v, lokal 44, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3182-895, 060/3182-895

4/ 5stars

Auto škola „Čigra“ nalazi se na adresi Jurija Gagarina broj 27v, na teritoriji opštine Novi Beograd. Naša škola započela je sa svojim radom 1995. godine u Beogradu. Iza nas je višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih kandidata koje smo obučili za upravljanje motornim vozilima.
Kroz našu auto školu do danas je prošlo preko 10.000 kandidata i ostvarilo zadovoljavajuće rezultate, što dovoljno govori o kvalitetu usluga koje Vam možemo pružiti. Naš cilj je naime stvaranje odgovornih vozača, koji će poštovati pravila saobraćaja i druge učesnike u istom.

Kategorije za koje možete da se opredelite u našoj auto školi:

•  AM, A1, A2, A, C
•  NOVO - CE i D

Obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za jednu od A kategorija, odnosno B, C, D ili E, vrši se uz stručan nadzor naših instruktora koji se trude da svoje znanje i iskustvo prenesu na kandidate koji dolaze do nas. Najbolju reklamu naše auto škole „Čigra“ predstavlja kvaltetan i stručan rad naših instruktora. Takođe svima onima koji već poseduju vozačku dozvolu za motor ili automobil nudimo mogućnost kondicione vežbe, odnosno provere znanja i sticanaj iskustva u našoj auto školi.
Savetujemo Vam da pri izboru auto škole u kojoj ćete polagati vozački ispit, osmotrite da li za istu postoji dovoljno dobrih preporuke, ako i da li instruktori koji tamo rade poseduju dovoljno stručnosti da Vas obuče za bezbedno upravljanje motorom, automobilom...

Naši instruktori primenjuju pedagoški pristup svakom kandidatu, što je najveći broj istih i dovelo do nas. Prioritet našeg rada je osposobljavanje kandidata za samostalno učestvovanje u saobraćaju, čime ujedno doprinosimo većoj sigurnosti na putevima. Smatramo da su razumevanje i tolerancija ključni faktori koji su potrebni za učestvovanje u saobraćaju.

Radno vreme:
- od 09 – 17h

Kontakt telefoni:
011/ 31 82 895
060/ 31 82 895
064/ 11 20 408

Obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za A, B, C, D i CE kategoriju.
Najpovoljnije polaganje vozačkog ispita za motor, automobil, kamion, kamion sa prikolicom i autobus.
Postanite iskusni i samostalni vozači.

Auto škola „Čigra“, Beograd.

 

autoskola.cigra@gmail.com

www.cigra.co.rs