Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO ŠKOLA ČIGRA

AUTO ŠKOLA ČIGRA

Auto škole Beograd

Korisne informacije

Auto škola „Čigra“ nalazi se na adresi Jurija Gagarina broj 27v, na teritoriji opštine Novi Beograd. Naša škola započela je sa svojim radom 1995. godine u Beogradu. Iza nas je višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih kandidata koje smo obučili za upravljanje motornim vozilima.
Kroz našu auto školu do danas je prošlo preko 10.000 kandidata i ostvarilo zadovoljavajuće rezultate, što dovoljno govori o kvalitetu usluga koje Vam možemo pružiti. Naš cilj je naime stvaranje odgovornih vozača, koji će poštovati pravila saobraćaja i druge učesnike u istom.

Kategorije za koje možete da se opredelite u našoj auto školi:

•  AM, A1, A2, A, C
•  NOVO - CE i D

Obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za jednu od A kategorija, odnosno B, C, D ili E, vrši se uz stručan nadzor naših instruktora koji se trude da svoje znanje i iskustvo prenesu na kandidate koji dolaze do nas. Najbolju reklamu naše auto škole „Čigra“ predstavlja kvaltetan i stručan rad naših instruktora. Takođe svima onima koji već poseduju vozačku dozvolu za motor ili automobil nudimo mogućnost kondicione vežbe, odnosno provere znanja i sticanaj iskustva u našoj auto školi.
Savetujemo Vam da pri izboru auto škole u kojoj ćete polagati vozački ispit, osmotrite da li za istu postoji dovoljno dobrih preporuke, ako i da li instruktori koji tamo rade poseduju dovoljno stručnosti da Vas obuče za bezbedno upravljanje motorom, automobilom...

Naši instruktori primenjuju pedagoški pristup svakom kandidatu, što je najveći broj istih i dovelo do nas. Prioritet našeg rada je osposobljavanje kandidata za samostalno učestvovanje u saobraćaju, čime ujedno doprinosimo većoj sigurnosti na putevima. Smatramo da su razumevanje i tolerancija ključni faktori koji su potrebni za učestvovanje u saobraćaju.

Radno vreme:
- od 09 – 17h

Kontakt telefoni:
011/ 31 82 895
060/ 31 82 895
064/ 11 20 408

Obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za A, B, C, D i CE kategoriju.
Najpovoljnije polaganje vozačkog ispita za motor, automobil, kamion, kamion sa prikolicom i autobus.
Postanite iskusni i samostalni vozači.

Auto škola „Čigra“, Beograd.

 

autoskola.cigra@gmail.com

www.cigra.co.rs

 

Foto