Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO

AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO

Auto škole Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Auto škola Desetka auto vrši obuku kandidata za vozače sledećih kategorija: AM, A1,A2, A i B.

AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO OSNOVANA JE 1990.GODINE U BEOGRADU.DO 2013.GODINE NALAZILA SE U OPŠTINI VRAČAR.MEDJUTIM,ZBOG ISPUNJENJA NOVIH USLOVA ZA RAD,AUTO ŠKOLA JE MORALA BITI PRESELJENA NA NOVU LOKACIJU,TJ.NA VOŽDOVCU U ULICI VOJVODE STEPE 204,LOKAL 7,GDE SE I DANAS NALAZI.

MEĐUTIM ZA ZAINTERESOVANE KANDIDATE SA OPŠTINE VRAČAR, AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO SE OBAVEZUJE DA ZA PRAKTIČNU OBUKU INSTRUKTORI DOLAZE NA DOGOVORENO MESTO.

KROZ NAŠU ŠKOLU JE KROZ SVE OVE GODINE USPEŠNOG RADA PROŠLO NA HILJADE  ZADOVOLJNIH KANDIDATA.I UPRAVO TO JE I DOKAZ NAŠEG VIŠEGODIŠNJEG ISKUSTVA I DODATNA GARANCIJA KVALITETA NAŠEG RADA.

NAJVEĆU PAŽNJU POSVEĆUJEMO OBUCI KANIDATA,TJ.NJENOM KVALITETU.TEORIJSKU NASTAVU IZVODIMO U SAVREMENO OPREMLJENOJ UČIONICI,SA SVOM PRATEĆOM OPREMOM ZA NJENO SPROVODJENJE,KAO ŠTO JE PREZENTACIJA PUTEM VIDEO PROJEKTORA.U UČIONICI SE NALAZE I UREDJAJI NA MOTORNOM VOZILU KAO ŠTO SU MOTOR,DELOVI MOTORA,KOČIONI SISTEM I TAKO DALJE,GDE KANDIDATI MOGU DIRKTNO DA NAUČE ŠTA SE SVE NALAZI ISPOD HAUBE MOTORA I TOČKOVA.TAKODJE,U UČIONICI SE NALAZI I SEMAFOR GDE SE KANDIDATIMA OBJAŠNJAVA PRIMENA NJEGOVIH SIMBOLA.UZ SVE TO NARAVNO IDE I PODRŠKA LICENCIRANOG PREDAVAČA IZ OBLASTI SAOBRAĆAJA.

U ISTOJ UČIONICI OBAVLJA SE I POLAGANJE TEORETSKOG DELA VOZAČKOG ISPITA.

PRAKTIČNU OBUKU IZVODIMO NA SAVREMENIM I BEZBEDNIM VOZILIMA,UZ POSVEĆENOST NAŠIH INSTRUKTORA SA DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM U OBUCI VOZAČA.NAJVEĆA PREDNOST NAŠIH INSTRUKTORA,PORED DUGOGODIŠNJEG ISKUSTVA JE I SMIRENOST  I STRPLJENJE  KOJE JE ITEKAKO POTREBNO U OVOM POSLU.NAŠA VOZILA SU OPREMLJENA KLIMA UREDJAJEM,SERVO VOLANOM I ABS SISTEMOM KOČENJA,ŠTO OMOGUĆUJE BEZBEDNU I UGODNU VOŽNJU.U MOGUĆMOSTI STE DA IZABERETE VOZILA RENOMIRANIH SVETSKIH PROIZVODJAČA KAO ŠTO SU RENAULT,WOLSWAGEN,FIAT, TOYOTA, POLIGON ZA POČETNU PRAKTIČNU OBUKU NALAZI SE NA PLATOU SPORTSKOG CENTRA BANJICA,GDE SE I POČINJE SA POLAGANJEM PRAKTIČNOG ISPITA.JEDNA SMO OD RETKIH ŠKOLA KOJA SVOJE ČASOVE OBUKE  OBAVLJA U ŠIREM CENTRU GRADA,A NE SAMO U OKOLINI SEDIŠTA ŠKOLE.

SVAKOM KANDIDATU OBEZBEDJUJEMO MATERIJAL ZA USPEŠNU PRIPREMU I SAVLADAVANJE TEORIJSKOG ISPITA A  TO SU: UDŽBENIK U PDF FORMATU,KOJI SE MOŽE SKUNUTI SA NAŠEG SAJTA ILI DOBITI NA CD-U U ŠKOLI,ZAJEDNO SATESTOVIMA  ZA VEŽBANJE PO OBLASTIMA.

AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO PRE SVAKOG POLAGANJA TEORETKOG ISPTA, ORGANIZUJE BESPLATNE PRIPREMNE KONSULTACIJE U SVOJOJ UČIONICI. NAŠ LICENCIRANI PREDAVAČ ĆE VAS UPOZNATI SA ONIM ŠTO VAS NA TESTU OČEKUJE, NA KOJIM PITANJIMA I SAOBRAĆAJNIM SITUACIJAMA SE NAJVIŠE GREŠI I ODGOVORITI NA SVE ONO ŠTO VAS INTERESUJE VEZANO ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA.

AUTO ŠKOLADESETKA AUTO ORGANIZUJE I DODATNE ČASOVE VOŽNJE ZA LICA KOJA VEĆ IMAJU VOZAČKU DOZVOLU ALI KOJA  DUGO NISU VOZILA PA SU IZGUBILA SAMOPOUZDANJE KOJE JE U SAOBRAĆAJU ITEKAKO POTREBNO.ZATO SU TU NAŠI INSTRUKTORI DA VAM TO SAMOPOUZDANJE VRATE.

PREDNOSTI UPISA U AUTO ŠKOLU DESETKA AUTO

- NAJNIŽE CENE OBUKE
- IZBOR INSTRUKTORA I VOZILA
- DOLAZAK NA DOGOVORENO MESTO
- KVALITETNA PRAKTIČNA OBUKA I VOŽNJA PO ČITAVOM GRADU
- MOGUĆNOST PLAĆANJA DO 4 MESEČNE RATE ČEKOVIMA GRADJANA
- MOGUĆNOST PLAĆANJA U VIŠE GOTOVINSKIH RATA PARCIJALNO DO KRAJA POLAGANJA VOZAČKOG ISPITA
- ORGANIZOVANJE I SLANJE NA KURS PRVE POMOĆI

KURS PRVE POMOĆI

AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO ZA  SVOJE KANDIDATE ORGANIZUJE UPUĆUJE NA OBUKU I POLAGANJE KURSA PRVE POMOĆI NA VIŠE MESTA U GRADU U ZAVISNOSTU GDE KANDIDATI ŽELE,A TO SU: CRVENI KRST VOŽDOVAC U USTANIČKOJ ULICI,ZAVOD ZA HITNU MEDICINSKU POMOĆ NA AUTO PUTU,DOM ZDRAVLJA VIZIM NA NOVOM BEOGRADU U ULICI OMLADINSKIH BRIGADA.

NAŠ SLOGAN JE: ZA SIGURNU VOŽNJU BUDITE UZ NAS,DESETKA AUTO RADI ZA VAS!!!!!!!

Foto

AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA DESETKA AUTO Auto škole Beograd