Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO ŠKOLA SUŠIĆ

AUTO ŠKOLA SUŠIĆ

Auto škole Beograd
Akcija

Velika AKCIJA lekarsko uverenje i prva pomoć BESPLATNO !

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 19:00
Utorak 08:00 - 19:00
Sreda 08:00 - 19:00
Četvrtak 08:00 - 19:00
Petak 08:00 - 19:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 708, 72, 75, 76, 77, 78, 82, Ada 1

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Auto škola SUŠIĆ osnovana je davne 1992. godine. Dvadesetpetogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta obuke. Bavimo se obukom vozača B kategorije. Nudimo Vam visokokvalifikovane, iskusne instruktore vožnje za obuku, kao i iskusne predavače teoretske nastave. Visok stepen prolaznosti govori o kvalitetu teoretske nastave i praktične obuke.

Predavač teoretske nastave Vam je na raspolaganju tokom celog radnog dana kako bi otklonio Vaše nedoumice u rešavanju testova. Teoretska nastava se održava u dva termina, prepodne i popodne.

Na raspolaganju su Vam četiri profesionalna i ljubazna instruktora, koji imaju zadatak da Vas učine sposobnim da savladate vožnju i upoznate saobraćajne propise i pravila.

Za vozače koji nisu vozili dugi niz godina a poseduju vozačku dozvolu, organizujemo po dogovoru takozvanu kondicionu vožnju, u vremenu kada to Vama odgovara.

Ne dozvolite da Vam vozačka dozvola stoji u fioci.

Auto skola SUŠIĆ se bavi obukom B kategorije.

B KATEGORIJA:

- U B kategoriju spadaju motorna vozila čija masa nije veća od 3500 kg i koja nemaju više od 8 mesta za sedenje, bez sedišta vozača.

USLOVI ZA UPIS B KATEGORIJE:

- da je kandidat navršio 16 godina

- da kandidat poseduje važecu ličnu kartu

Obuka B kategorije se sastoji od 40 časova teorijske i 40 časova praktične obuke.

- Teorijska nastava

Teorijska nastava B kategorije se održava u prostorijama auto škole. Vreme maksimalno usklađujemo sa vašim slobodnim vremenom. Dva predavača, su vam na raspolaganju. Teorijska nastava traje 40 časova. Dnevno kandidat može imati maksimalno 3časa teorijske nastave. Optimalno vreme za završetak teoriske nastave je 20 dana. Teoriska nastava pocinje odmah po upisu!

- Teorijski ispit:

Nakon završetka teorijske nastave kandidat polaze teorijski ispit u auto skoli, ispit se polaže pred ispitnom komisijom u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana i u tom roku se mora završiti praktična obuka i položiti praktični deo obuke.

- Lekarsko uverenje:

Sledeće sto kandidat treba da uradi vađenje lekarskog uverenja. Lekarsko uverenje je neophodan uslov za početak praktične obuke u auto skoli. Vadi se u zavodu za zdravstvenu zastitu radnika MEDIALL uz nas uput ili bilo kojoj ovlašćenoj zdravstvenoj ustanovi. Lekarsko uverenje vazi godinu dana za obuku a 6 meseci za vađenje vozačke dozvole.

- Praktična obuka:

Vreme časova prakticne obuke je prilagođeno vama. Na raspolaganju u našoj auto školi Vam je 4 instruktora. Časovi se mogu zakazivati od 7h – 21h.  Maksimalno se može voziti dva časa dnevno. Optimalno vreme za završetak obuke je mesec dana.

- Prva pomoć:

Auto skola ne sme prijaviti kandidata na praktičan ispit bez položenog ispita iz prve pomoći. Polaganje prve pomoci se vrši u prostorijama auto škole (obicno vikendom). Nakon položenog ispita dobija se potvrda koja je neophodna za prijavu praktičnog ispita i za vađenje vozačke dozvole.

- Praktični ispit:

Auto škola poseduje 15 ispitnih zadataka. Slučajnim izborom kandidat bira jedan od 15 ispitnih zadataka. Polaganje se sastoji iz poligonskog dela i vožnje u saobraćaju ispitnom trasom. Trajanje ispita je oko 45 minuta. 

Mogućnost placanja na rate, cekovima kao i administrativnom zabranom.


U sklopu naše firme postoji:
- Auto škola

- Tehnički pregled vozila

- Registracija, osiguranje i prenos vlasnistva

Foto

AUTO ŠKOLA SUŠIĆ Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA SUŠIĆ Auto škole Beograd
AUTO ŠKOLA SUŠIĆ Auto škole Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate