Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BILLCOM DOO

BILLCOM DOO

Bazeni, oprema za bazene Beograd

Korisne informacije


SANJAJTE O SVOM BAZENU WATERAIR - OSTVARUJE VAŠ SAN BAZEN VIŠE NIJE LUKSUZ
Bazen u dvorištu je osvježenje za vreme vrućih i sparnih letnjih dana, ali je takodje i potreba za rekreacijom.Plivanje je najzdraviji sport i najbolja terapija za bolesne, razgibava mišiće, pospešuje cirkulaciju, pravilno disanje i održava celo telo u psihofizičkoj ravnoteži. Nažalost kupanje u vlastitom bazenu retko mogu priuštiti ljudi koji žive u stambenim gradskim četvrtima, no ako posedujete kuću s prilagodljivom okućnicom ili vikendicu mogli biste zaista tokom cele godine uživati u vlastitom bazenu. Moderni bazenski sastavi su prilagođeni izgradnji na svim terenima, a napredne montažne tehnike uveliko su snizile cenu, pa je takva investicija danas pristupačnija širem krugu ljudi. Kako bismo vam približili put do ostvarenja takve ideje predstavljamo Vam program i ponudu francuske kompanije Waterair, proizvođača montažnih bazena koji se mogu vrlo jednostavno postaviti u samo nekoliko dana
Kao Evropski lider u proizvodnji porodičnih bazena, Kompanija WATERAIR Vam nudi izuzetan izbor modela što Vam omogućujeizgradnju bazena prema vlastitoj i originalnoj kreaciji. Komanija Waterair je rezvila sistem proizvodnje porodičnihbazena za brzu isporuku i montažu u komponentama oblika i dimenzija po želji korisnika.Izaberite jedan od 66 modela i preko 200.000 varijanti različitih veličina, dubina boja folije, nivoa opreme kako bi ste dobili Vaš lični BAZEN iz snova.
Zbog sve veće potrebe i sve češćim zahtevima korisnika za upotrebom sopstvenog bazena u što dužoj sezoni i za vreme letnjih kiša u saradnji sa stručnim timom napravili smo rešenje za produžak sezone upotrebe dvorišnog sopstvenog bazena.Kao rešenje za upotrebu bazena u otvorenoj i zatvorenoj varijanti napravili smo pokrivnu konstrukciju bazena od aluminijuma koju možete otvoriti ili zatvoriti bez posebnog napora.
Upotrebom lakih i novih materijala koji dozvoljavaju izradu razlicitih oblika profila napravili smo pokretnu konstrukciju od eloksiranog aluminijumai providnog lexana sa dobrom izolacijom različitih boja koji odaje utisak otvorenog prostora a u isto vreme zadržava i čuva unutrašnju temperaturu.Konstrukcija je napravljena iz elemenata tako da se moze razvući ili skupiti jer svaki element ulazi jedan u drugi tako da Vi svoj bazen možete koristiti i kao otvoreni i kao zatvoreni - pokriveni. Konstrukcija poseduje sopstvene klizače koji omogućuju skupljanje ili razvlačenje po šinama koje su pričvršćene za podlogu.
ŽELITE DA OTVORITE MARKET - potrebna vam je oprema U mogućnosti smo da Vam ponudimo komletnu trgovinsku opremu po principu ključ u ruke od projekta do montaže Izaberite opremu po svojoj meri. Kao rezultat naše delatnosti i poslovne aktivmosti a u saradnji sa proizvodjačima trgovniske oprme za markete u našoj ponudi možete naći kompletnu opremu sve nivoe i veličine marketa, restorana, hotela. Pouzdanost u radu i kvalitet rashladnih vitrina i neutralne opreme za markete dovela je do sve veće zastupljnosti kod domaćih marketa, benziskih pumpi, supermarketa, restorana i hotela.
Iz ponude rashaldnih vitrina izdvajamo: -Poslužne rashladne vitrine -Zidne rashladne vitrine -Ostrvske samoposlužne vitrine -Vitrine za smrznute proizvode -Poslastičarske vitrine -Vitrine za pekare Kao i druge rashladne vitrine, u plusnom ili minusnom temperaturnom režimu, zastupljene u marketima, restoranima, hotelima... Svaka vitrina može biti isporučena i montirana sa sopstvenim, unutršnjim agregatom ili sa spoljnom rashladnom jedinicom. Svu rashladnu opremu isporučujemo sa montažom na objektu korisnika.
Iz ponude neutralne opreme izdvajamo: -trgovineske police -kasa pulteve -kolica, korpe -promo štandove -police za hleb i pecivo -police za voće I povrće
Iz ponude reklamnih vitrina izdvajamo: -rashaldne vitrine za piće - singl, double -mini rahladne vitrine za caffe barove -rashladne vitrine za vino -konzervatore za sladolede i smrznute proizvode -zatvorene zamrzivače
Više informacija potražite na: www.billcom.co.rs ili nas pozovite

Foto

BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd
BILLCOM DOO Bazeni, oprema za bazene Beograd