Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
IMIDŽ GALERIJA

IMIDŽ GALERIJA

Bižuterija, nakit Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 19:00
Utorak 12:00 - 19:00
Sreda 02:00 - 19:00
Četvrtak 12:00 - 19:00
Petak 12:00 - 19:00
Subota 12:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 24

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


IMIDŽ GALERIJA

IMIDž galerija se nalazi u centru grada, u ulici Svetozara Markovića 4, preko puta Tašmajdanskog parka i restorana Madera. Koncept i sve detalje vezane za izgled enterijera, osmislila je istoričarka umetnosti, nezavisna kustoskinja i galeristkinja Kristina Stefanović Živanović.

Njena prevashodna želja da promoviše rad mladih, često nagrađivanih umetnika, proširena je i na predstavljanje rada kreativaca koji nisu nužno iz umetničke profesije.

IMIDž je galerija u pravom smislu reči, mesto gde se prodaju radovi akademskih umetnika, dizajnera, modnih kreatora, ali i dela ostalih talentovanih kreativaca. U IMIDž galeriji se može naći raznovrstan izbor ženskog nakita i aksesoara, predmeta za uređenje enterijera, slika, grafika, kolaža i kombinovanih tehnika manjih formata, lampi, stočića i dr. Svaki „komad", bilo da je reč o nakitu, skulpturi ili slici, je unikatan i neponovljiv budući da predstavlja ručni rad. Kreativnost i tehnička virtuoznost su niti koje spajaju izlagače u jedinstven koncept IMIDž galerije.

Jedno od tumačenja vidi imidž kao rezultat međusobnog uticaja iskustava, utisaka, uverenja, osećaja i znanja. Na vama je da to procenite sami.

Foto

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi