Zatvori
DIZEL SERVIS RISTOVIĆ Bosch pumpe Beograd translate.Član 5 godina

DIZEL SERVIS RISTOVIĆ

Bosch pumpe Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 553, 552, 551

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking Izlazak na teren

Dizel servis Ristović Beograd

Bosch dizel servis Ristović je servis sa najdužom tradicijom u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo u servisiranju Bosch pumpi, profesionalnost u poslu kao i ophođenje prema svakom klijentu nas ističe i pravi veliku razliku u odnosu na druge. Nalazimo se u ulici Teslina 31 na Umci, nedaleko od glavnog puta Obrenovac - Beograd. Izlazimo u susret svakom Vašem problemu u najkraćem mogućem roku. Tu smo da brinemo i servisiramo Vaš automobil kako bi on i posle mnogo godina vožnje radio kao nov.

Nudimo Vam kompletan:

- servis Bosch pumpi,
- servis COMMON RAIL sistema (CRS),
- servis dizni,
- servis grejača,
- servis turbo kompresora za sve vrste dizel motora (putnički i teretni program).
- čišćenje DFP filtera, servis DPF filtera

Pumpe visokog pritiska

Pumpe visokog pritiska predstavljaju srce svakog dizel motora. Glavna uloga joj je da dozirano ubrizgava gorivo u pojedine cilindre kako bi pokretala dizel (diesel) motor. Prilikom servisiranja pumpe u našem servisu menjaju se svi potrošni delovi, pumpa se nakon toga kalibrira specijalnim alatom. Nakon toga se prelazi na ispitivanje i precizno podešavanje na probnom stolu za ispitivanje diesel pumpi. Prilikom ugradnje, pumpa se statički podešava. Opšta je preporuka da se servis pumpe visokog pritiska obavi nakon 100.000 pređenih kilometara. Na taj način se poboljšavaju radni parametri, poboljšavaju se performanse, smanjuje se potrošnja goriva i smanjuje emisija štetnih gasova. Najbolja protivvrednost za uloženi novac ogleda se u poboljšanim uslovima vožnje i uštedi u potrošnji goriva. Preventivnim servisom se smanjuje rizik većeg oštećenja i produžava trajnost sklopa! Prilikom izmene delova koriste se isključivo originalni rezerni delovi.

Novo u servisu:

Čišćenje DPF FILTERA

DPF filteri sastavni su deo novijih dizel vozila i njihova svrha jeste prečišćavanje izduvnih gasova.
Postoje filteri koji su napravljeni da se menjaju kada se zapuše dok su drugi napravljeni na način da sagore čestice - sistemi sa regeneracijom filtera.

Ispitivanje dizni

Za pravilno ubrizgavanje i rad dizel motora važne su dizne, te se pri svakom servisu precizno podešavaju uz izmenu uložaka. Time se osigurava pravilan mlaz ubrizganog goriva, koji je veoma važan za kvalitetno sagorevanje. Sagorevanje počinje na površini kapljice, a svaka kapljica je samostalni izvor paljenja, zbog cega je bitno da se gorivo što bolje rasprši.

Dijagnostika

Bosch dizel servis Beograd je opremljen najmodernijom aparaturom za kontrolu ispravnosti celokupnog sistema pumpi, dizni, senzora pritiska, regulatora pritiska... Servisiranje i remont CR pumpi se obavlja uz potpunu garanciju kvaliteta. Pun remont CR dizni je jedna od specijalnosti našeg servisa.

 

 

KLJUČNE REČI:
Bosch dizel servis, COMMON RAIL, kontrola ispravnosti CR pumpi, servisiranje, popravke i remont, zamena pumpi po sistemu staro za novo, DIZNE CR, kontrola, servisiranje, popravke itd.


Video